Βιταμίνη K

Ταξινόμηση:  
Συμπλήρωμα βιταμινών D3 & Κ2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα & τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος & τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
Πρωτοποριακή φόρμουλα η οποία παρέχει βιταμίνη D3 & βιταμίνη Κ2, απευθείας στη κυκλοφορία του αίματος
Συμπλήρωμα διατροφής για την μέγιστη απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, με υψηλής βιοδιαθεσιμότητας βιταμίνες Κ2 & D3
Συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει & να διατηρεί τη φυσιολογική κατάσταση των οστών, με ασβέστιο, μαγνήσιο & βιταμίνες D & K
Αμύγδαλο πλούσιο σε βιταμίνες E & K, με σημαντικές αντιγηραντικές & επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα
Συμπλήρωμα διατροφής με τον πρωτοποριακό συνδυασμό βιταμινών D3 & K2, σε ιδανική αναλόγια
Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 & Κ2
Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 & Κ2
Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 & K2
Δραστική φόρμουλα βιταμίνης K, για τη διατήρηση της υγιούς δομής των οστών
Doctor's Formulas Vitamin D3 2500IU & K2 200mcg 120ml (5200403400307)
Το Vitamin D3 K2 πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τις βιταμίνες D3 και Κ2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών συστατικών του σκευάσματος.


Φόρμουλα για την υγεία των οστών:

 • Η βιταμίνη D3 είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, η οποία συμμετέχει στο μεταβολισμό των οστών.
  Το μεγαλύτερο ποσοστό των ημερήσιων αναγκών συντίθεται στο δέρμα με την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας.
  Είναι απαραίτητη για την υγεία των δοντίων και το μεταβολισμό του ασβεστίου και το φωσφόρου, ενώ συνδέεται και το ανοσοποιητικό σύστημα.
  Έλλειψη της βιταμίνης D έχει συνδεθεί με χρόνιες παθήσεις όπως παχυσαρκία ή διαβήτης, καθώς και με κακή οστική υγεία, π.χ. οστεομαλακία στους ενήλικες ή ραχίτιδα στα παιδιά.
  Η μορφή D3 είναι η ενεργός μορφή, χοληκαλσιφερόλη, η οποία είναι και η πλέον δραστική μορφή στο σώμα.

 • Η βιταμίνη Κ2 είναι επίσης μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, η οποία συμμετέχει στη σύνθεση πρωτεϊνών, στο μεταβολισμό του ασβεστίου καθώς και στη διαδιξασία πήξης του αίματος.
  Συγκεκριμένα, διευκολύνει τη μεταφορά ασβεστίου στο αίμα και βοηθάει στη μη-εναπόθεση ασβεστίου στα αγγεία.
  Η Κ2 είναι η μορφή που συντίθεται και φυσιολογικά στη μικροχλωρίδα του εντέρου και αποτελεί την πλέον δραστική μορφή.

 • Η καινοτομία της Doctor's Formulas έγκειται στο ότι μεταφέρει τη δραστική ουσία με τη βοήθεια λιποσωμάτων, υπερμοριακά φωσφολιπιδικά συμπλέγματα με δομή λιπιδικών διπλοστοιβάδων.
  Τα λιποσώματα αποτελούν μόρια τα οποία μπορούν και μεταφέρουν ουσίες πολύ πιο άμεσα και εύκολα στα κύτταρα.
  Αποτελούν μια χημική δομή, η οποία αναγνωρίζεται πιο εύκολα από την κυτταρική μεμβράνη.
  Το αποτέλεσμα, είναι το μόριο να απορροφάται πιο εύκολα και η δραστική ουσία που περιέχει μέσα το λιπόσωμα να διατίθεται απευθείας μέσα στο κύτταρο προς περαιτέρω μεταβολισμό.

 • Τα λιποσώματα εξασφαλίζουν έως και 8 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση και δραστηριότητα, ενώ μπορούν και μεταφέρουν λιπόφιλες και αμφίφιλες ουσίες σε υδατικά, βελτιώνοντας την απορρόφησή τους.
  Τα λιποσώματα ανήκουν στις κολλοειδείς διασπορές συστημάτων μεταφοράς βιοδραστικών μορίων, τα οποία έχουν την ικανότητα μεταφοράς τους, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα τους.
  Οι διαστάσεις των λιποσωμάτων ανάλογα με την μέθοδο παρασκευής τους και τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των δομικών τους μονάδων, είναι της τάξεως των νανομέτρων μέχρι της τάξεως μερικών μικρομέτρων.

  Ιστορικά, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, υπήρχε η τάση μελέτης των βιοφυσικών ιδιοτήτων των κολλοείδών συστημάτων τα οποία είχαν σύσταση λιπιδική και φωσφολιπιδική, με στόχο την κατανόηση των βιοφυσικών λειτουργιών των κυττάρων.
  Ο βιοφυσικός A.D. Bangham μελέτησε λιπιδικές κολλοειδείς διασπορές, για να προσομοιάσει τις κυτταρικές μεβράνες και να μελετήσει την λειτουργικότητα τους.


  Τα λιποσώματα, εφόσον είναι παρασκευασμένα απο δομικά υλικά όπως αυτά των κυττάρων μας, έχουν πλεονεκτήματα τα οποία σχετίζονται με την "φιλικότητα" ως προς τους ιστούς του ανθρώπου.
  Έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν λιπόφιλα βιοδραστικά μόρια τα οποία δεν διαλύονται εύκολα σε υδατικά μέσα, άρα έχουν προβλήματα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας π.χ. βιταμίνες, κουρκουμίνη και άλλα, αλλά και υδατοδιαλυτά η αμφίφιλα μόρια, βελτιώνονται ως προς το ρυθμό διαλύσης και την απορρόφηση τους μέσω του γαστρεντερικού αυλό.
  Μπορούν και μεταφέρουν τις βιοδραστικές ουσίες και βελτιώνουν την διαπέραση τους απο τους φραγμούς του γαστρεντερικού σωλήνα και αποτελούν αποτελεσματικά "οχήματα" μεταφοράς βιοδραστικών μορίων.

  Η λιποσωμιακή τεχνολογία και ειδικά η καινοτόμος τεχνολογία των υπερμοριακών φωσφολιπιδικών συμπλεγμάτων με δομή λιπιδικών διπλοστοιβάδων, μπορούν να βελτιώσουν την θεραπευτική αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής και αποτελούν καινοτομία στον χώρο αυτό, δίδοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στην τελική δοσολογική μορφή.

  Συσκευασία: 120 ML
 • Συμπλήρωμα βιταμινών D3 & Κ2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα & τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
  BetterYou Vitamin K2 Daily Oral Spray 180mg 25ml (96177877)
  Η BetterYou χρησιμοποιεί την πιο βιοδιαθέσιμη και σταθερή μορφή K2, την MK-7 που μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί από το σώμα.
  Η μορφή της K2 προέρχεται από λουλούδια και η BetterYou μπορεί να εγγυηθούμε τη καθαρότητα της.
  Το αντίθετο μπορεί να συμβεί όταν η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη δεν ενεργοποιηθούν λόγω έλλειψης Κ2.


  Η βιταμίνη Κ2 παίζει τεράστιο ρόλο στην ενεργοποίηση μιας σειρά ειδικών πρωτεϊνών.
  Οι σημαντικότερες από αυτές τις πρωτεΐνες είναι η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη.
  Όταν ενεργοποιηθούν αυτές οι πρωτεΐνες, λειτουργούν ως "τροχονόμος" για το ασβέστιο, το καθοδηγούν δηλαδή στα οστά και αποτρέπουν τη καθίζηση του στα αγγεία (τη λεγόμενη επασβέστωση αγγείων).

  Συσκευασία: 25 ML
  Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος & τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
  BetterYou DLux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12ml (4000096175101)
  Το DLux+ είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα η οποία αναπτύχθηκε στη φαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου του Cardiff και παρέχει βιταμίνη D3 και βιταμίνη Κ2 απευθείας στη κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας καλύτερη απορρόφηση σε σύγκριση με δισκία και κάψουλες.

  To προϊόν συμβάλλει:
 • Στη φυσιολογική πήξη του αίματος
 • Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

  Tρείς ψεκασμοί παρέχουν 3000 IU (75μg) βιταμίνης D3 και 75μg βιταμίνης K2 (ως ΜΚ-7 η οποία είναι η πιο δραστική μορφή βιταμίνης Κ2 – προέρχεται από λουλούδια).

  Η βιταμίνη D3 προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ η παρατεταμένη χορήγηση της σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τη συγκέντρωση πρωτεϊνών, των οποίων η ενεργοποίηση εξαρτάται από τη βιταμίνη Κ2.
  Οι σημαντικότερες από αυτές τις πρωτεΐνες είναι η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη.
  Όταν ενεργοποιηθούν αυτές οι πρωτεΐνες, λειτουργούν ως "τροχονόμος" για το ασβέστιο, το καθοδηγούν δηλαδή στα οστά και αποτρέπουν τη καθίζηση του στα αγγεία (η λεγόμενη επασβέστωση αγγείων).
  Το αντίθετο μπορεί να συμβεί όταν η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη δεν ενεργοποιηθούν λόγω έλλειψης Κ2.

 • Η BetterYou χρησιμοποιεί την πιο βιοδιαθέσιμη και σταθερή μορφή K2, την MK-7 που μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί από το σώμα.
  Η μορφή της K2 προέρχεται από λουλούδια και η BetterYou μπορεί να εγγυηθεί για την καθαρότητα της.
 • Με φυσική γεύση μέντας.

  Συσκευασία: 12 ML
 • Πρωτοποριακή φόρμουλα η οποία παρέχει βιταμίνη D3 & βιταμίνη Κ2, απευθείας στη κυκλοφορία του αίματος
  VioGenesis Vitamin K2 (MK-7) 225mg + Vitamin D3 4000IU Depot 60tabs (4260006585079)
  Συμπλήρωμα της VioGenesis με βιταμίνη Κ2 (μενακινόνη) και βιταμίνη D3, φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων Depot για την μέγιστη απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, το βοηθά διατροφικά στην αποτροπή αποτιτανώσεων και απασβεστώσεων.

  Ιδιότητες:
 • Βιταμίνη Κ2 (μενακινόνη) και βιταμίνη D3, φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων Depot.
  Πατέντα η οποία επιτρέπει, χάρη στην ειδική επικάλυψη, την παράταση της αποδέσμευσης των μικροδιατροφικών ουσιών στον οργανισμό και προσδίδει μεγαλύτερη αναλογία αφομοίωσης τους.
 • Ιδανικό συμπλήρωμα για την μέγιστη απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά.
 • Ενεργοποίηση οστεοκαλσίνης.
 • Υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
 • Βοηθά διατροφικά στην αποτροπή αποτιτανώσεων και απασβεστώσεων.

  Βιταμίνες:
 • Η βιταμίνη Κ2 εμπλέκεται σε έναν λεπτό χορό με την βιταμίνη D, και θα πρέπει να έχετε και τα δύο συστατικά σε συνεργικές μεταξύ τους και επαρκείς ποσότητες για να εξασφαλίσετε βέλτιστη υγεία.
  Βελτιώνει σημαντικά την υγεία των οστών.
 • Η βιταμίνη D διεγείρει τη σύνθεση της οστεοκαλσίνης, ενώ η βιταμίνη Κ2 είναι απαραίτητη για την ενεργοποίησή της.

  Η ταμπλετοποίηση Depot:
 • Είναι μια πατέντα η οποία επιτρέπει, χάρη στην ειδική επικάλυψη, την βραδεία αποδέσμευση των μικροδιατροφικών ουσιών στον οργανισμό και προσδίδει μεγαλύτερη αναλογία αφομοίωσης τους.
 • Προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και φωσφόρου στα οστά.
 • Ενισχύει και ρυθμίζει την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Μελετάται για τις αντικαρκινικές της δράσεις σε περιστατικά προστάτη, λευχαιμίας, εντέρου και μαστού βάση βιβλιογραφίας.

  Προειδοποιήσεις:
 • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Συσκευασία: 60 Ταμπλέτες (225 MG Βιταμίνης Κ2 + 4000IU Βιταμίνης D3)
 • Συμπλήρωμα διατροφής για την μέγιστη απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, με υψηλής βιοδιαθεσιμότητας βιταμίνες Κ2 & D3
  Uni-Pharma Tonosan OsteoGOLD 20τμχ (5206938002641)
  To συμπλήρωμα διατροφής Tonosan OsteoGOLD είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενισχύει και να διατηρεί τη φυσιολογική κατάσταση των οστών χάρη στο ασβέστιο, το μαγνήσιο τις βιταμίνες D και K.

  To συμπλήρωμα Tonosan OsteoGOLD:
 • Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μυών και των δοντιών με τη προσφορά ασβεστίου και βιταμίνης D.
 • Ενισχύει την απορρόφηση ασβεστίου από το έντερο (βιταμίνη D) το οποίο μαζί με τη βιταμίνη Κ συμβάλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.
  Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με βρώσιμο χρυσό.

 • Δεν περιέχει λιπαρά, σάκχαρα, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
 • Με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους.
 • Κατάλληλο για άτομα με μειωμένη γαστρική οξύτητα
 • Με γεύση εσπεριδοειδών.

  Δοσολογία: Λαμβάνετε 2-3 φακελίσκους (sticks) την ημέρα, κατά προτίμηση μαζί με το μεσημεριανό γεύμα.
  Χρήση: Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε 200ml και ανακατέψτε καλά πριν από την κατανάλωση.

  Σημειώσεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
 • Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

  Συσκευασία: 20 Φακελίσκοι
 • Συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει & να διατηρεί τη φυσιολογική κατάσταση των οστών, με ασβέστιο, μαγνήσιο & βιταμίνες D & K
  Chemco Almond Oil (Αμυγδαλέλαιο) 1lt (5205056169441)
  Φυσικό αμυγδαλελαιο της Chemco.
  Το αμυγδαλέλαιο (Almond Oil) είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα.


  Το αμυγδαλέλαιο της Σύνδεσμος Α.Ε. ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της Φαρμακοποιίας.

  Ενδείξεις:
 • Αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό για τα μαλλιά, και ειδικά για τις ταλαιπωρημένες άκρες.
 • Επίσης αντιρυτιδικό για το πρόσωπο και τον λαιμό.
 • Είναι πολύ καλό για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

  Συσκευασία: 1 Λίτρο
 • Αμύγδαλο πλούσιο σε βιταμίνες E & K, με σημαντικές αντιγηραντικές & επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα
  Helenvita D3 & K2 20ml (5213000524352)
  Συμπλήρωμα διατροφής της Helenvita, με τον πρωτοποριακό συνδυασμό βιταμινών D3 και K2 σε ιδανική αναλόγια.
  Με ευχάριστη γεύση βανίλια και καρύδα.


  D3:
 • Ανάπτυξη και διατήρηση γερών οστών-δοντιών-μυών.
 • Παραγωγή πρωτεϊνών και ενζύμων.
 • Θωράκιση ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Σωστή απορρόφηση Ασβεστίου και Φωσφόρου.

  K2:
 • Απαραίτητη σε συνδυασμό με την βιταμίνη D3.
 • Απορρόφηση πρωτεϊνών και ενζύμων.
 • Σωστή εναπόθεση και κυκλοφορία ασβεστίου.

  Απαραίτητος συνδυασμός D3 και K2. Η βιταμίνη D συμβάλλει στην παραγωγή πρωτεϊνών και ενζύμων που εξαρτώνται από την K2 για να ενεργοποιηθούν.
  Η έλλειψη Κ2 οδηγεί στην διαταραχή της σωστής λειτουργίας του μηχανισμού δράσης τους στον οργανισμό των παιδιών.


 • Χωρίς συντηρητικά.
 • Χωρίς χρωστικές.
 • Χωρίς σάκχαρα.

  Κατάλληλο για βρέφη και παιδιά.

  Συσκευασία: 20 ML
 • Συμπλήρωμα διατροφής με τον πρωτοποριακό συνδυασμό βιταμινών D3 & K2, σε ιδανική αναλόγια
  Uni-Pharma D3 Fix 800IU + K2 45mg 60caps (5206938002375)
  Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 και Κ2.

 • Η βιταμίνη Κ2 είναι εξαιρετικά σημαντική για την ενίσχυση των οστών και τη διατήρηση καθαρών περιοχών, όπως οι αρτηρίες και οι μαλακοί ιστοί από την παραμονή υπερβολικού ασβεστίου.
  Η βιταμίνη Κ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνουν αξιοσημείωτα την οστική πυκνότητα, συγκριτικά μόνο με τη βιταμίνη Κ.
 • Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα.
  Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός.
  Έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και, κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών.
  Επιπλέον, η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Η βιταμίνη Κ είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη.
  Η βιταμίνη Κ2 μπορεί να χωριστεί με τη σειρά της σε δυο επιπλέον κατηγορίες: ΜΚ-4 (μενακινόνη-4) και ΜΚ-7 (μενακινόνη-7).
  Σχεδόν το 80% του πληθυσμού δεν προσλαμβάνουν αρκετή βιταμίνη Κ2 από τη διατροφή τους, παρόμοιο ποσοστό δηλαδή της ανεπάρκειας σε βιταμίνη D.
  Η λήψη βιταμίνης D στο σώμα μας οδηγεί στη δημιουργία πρωτεϊνών, που εξαρτούν τη δράση τους από τη βιταμίνη Κ2, και βοηθούν στη καλύτερη μεταφορά του ασβεστίου προς τα οστά.
  Αν δεν υπάρχει Κ2 στον οργανισμό μας, η οστεοκαλσίνη καθίσταται αδρανής και το ασβέστιο κυκλοφορεί ελεύθερα στο αίμα μας.
 • Η βιταμίνη Κ2 είναι εξαιρετικά σημαντική για την ενίσχυση των οστών και τη διατήρηση καθαρών περιοχών, όπως οι αρτηρίες και οι μαλακοί ιστοί από την παραμονή υπερβολικού ασβεστίου.
  Η βιταμίνη Κ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνουν αξιοσημείωτα την οστική πυκνότητα, συγκριτικά μόνο με τη βιταμίνη Κ.

  Συσκευασία: 60 Δισκία
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 & Κ2
  Uni-Pharma D3 Fix 4000IU + K2 45mg 60caps (5206938002405)
  Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 και Κ2.

 • Η βιταμίνη Κ2 είναι εξαιρετικά σημαντική για την ενίσχυση των οστών και τη διατήρηση καθαρών περιοχών, όπως οι αρτηρίες και οι μαλακοί ιστοί από την παραμονή υπερβολικού ασβεστίου.
  Η βιταμίνη Κ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνουν αξιοσημείωτα την οστική πυκνότητα, συγκριτικά μόνο με τη βιταμίνη Κ.
 • Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα.
  Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός.
  Έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και, κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών.
  Επιπλέον, η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Η βιταμίνη Κ είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη.
  Η βιταμίνη Κ2 μπορεί να χωριστεί με τη σειρά της σε δυο επιπλέον κατηγορίες: ΜΚ-4 (μενακινόνη-4) και ΜΚ-7 (μενακινόνη-7).
  Σχεδόν το 80% του πληθυσμού δεν προσλαμβάνουν αρκετή βιταμίνη Κ2 από τη διατροφή τους, παρόμοιο ποσοστό δηλαδή της ανεπάρκειας σε βιταμίνη D.
  Η λήψη βιταμίνης D στο σώμα μας οδηγεί στη δημιουργία πρωτεϊνών, που εξαρτούν τη δράση τους από τη βιταμίνη Κ2, και βοηθούν στη καλύτερη μεταφορά του ασβεστίου προς τα οστά.
  Αν δεν υπάρχει Κ2 στον οργανισμό μας, η οστεοκαλσίνη καθίσταται αδρανής και το ασβέστιο κυκλοφορεί ελεύθερα στο αίμα μας.
 • Η βιταμίνη Κ2 είναι εξαιρετικά σημαντική για την ενίσχυση των οστών και τη διατήρηση καθαρών περιοχών, όπως οι αρτηρίες και οι μαλακοί ιστοί από την παραμονή υπερβολικού ασβεστίου.
  Η βιταμίνη Κ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνουν αξιοσημείωτα την οστική πυκνότητα, συγκριτικά μόνο με τη βιταμίνη Κ.

  Συσκευασία: 60 Δισκία
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 & Κ2
  Uni-Pharma D3 Fix 2000IU + K2 45mg 60caps (5206938002399)
  Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D3 και βιταμίνη Κ2.

 • Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα.
  Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός.
  Έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και, κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών.
  Επιπλέον η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Η βιταμίνη Κ είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη.
  Η βιταμίνη Κ2 μπορεί να χωριστεί με τη σειρά της σε δυο επιπλέον κατηγορίες: ΜΚ-4 (μενακινόνη-4) και ΜΚ-7 (μενακινόνη-7).
  Σχεδόν το 80% του πληθυσμού δεν προσλαμβάνουν αρκετή βιταμίνη Κ2 από τη διατροφή τους, παρόμοιο ποσοστό δηλαδή της ανεπάρκειας σε βιταμίνη D.
  Η λήψη βιταμίνης D στο σώμα μας οδηγεί στη δημιουργία πρωτεϊνών, που εξαρτούν τη δράση τους από τη βιταμίνη Κ2, και βοηθούν στη καλύτερη μεταφορά του ασβεστίου προς τα οστά.
  Αν δεν υπάρχει Κ2 στον οργανισμό μας, η οστεοκαλσίνη καθίσταται αδρανής και το ασβέστιο κυκλοφορεί ελεύθερα στο αίμα μας.
 • Η βιταμίνη Κ2 είναι εξαιρετικά σημαντική για την ενίσχυση των οστών και τη διατήρηση καθαρών περιοχών, όπως οι αρτηρίες και οι μαλακοί ιστοί από την παραμονή υπερβολικού ασβεστίου.
  Η βιταμίνη Κ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνουν αξιοσημείωτα την οστική πυκνότητα, συγκριτικά μόνο με τη βιταμίνη Κ.

  Συσκευασία: 60 Δισκία
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 & K2
  Life extension Super K With Advanced K2 Complex 90caps (737870183495)
  Δραστική φόρμουλα βιταμίνης K, για τη διατήρηση της υγιούς δομής των οστών, αφού διευκολύνει τη μεταφορά του ασβεστίου από το αίμα στα οστά.
  Η φόρμουλα Super Κ της Life Extension παρέχει την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης Κ1 και των τύπων ΜΚ-4 και ΜΚ-7 της βιταμίνης Κ2 με μία μόνο μαλακή κάψουλα ημερησίως.
  Το πλεονέκτημα αυτής της φόρμουλας είναι ότι παρέχει την ακριβή ποσότητα της ΜΚ-7 που μπορεί να αξιοποιήσει ο οργανισμός μας, ώστε να είναι επαρκής για 24 ώρες.


  Πολυάριθμες κλινικές δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι η βιταμίνη Κ παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της υγιούς δομής των οστών, αφού διευκολύνει τη μεταφορά του ασβεστίου από το αίμα στα οστά.
  Η βιταμίνη Κ είναι επίσης απαραίτητη για τη ρύθμιση των πρωτεϊνών στις αρτηρίες, αλλά και τη συνολική υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
  Όταν ο οργανισμός μας δεν έχει αρκετή βιταμίνη Κ, το ασβέστιο που υπάρχει στο αίμα μπορεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα των αρτηριών και να οδηγήσει σε αρτηριακή αποτιτάνωση.

  Μεγαλύτερη ανάγκη από βιταμίνη Κ έχουν οι άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας, αφού στην περίπτωση αυτή ακόμη και μια μικρή μείωση των επιπέδων της βιταμίνης Κ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το αγγειακό σύστημα.
  Επιπλέον, η έλλειψη βιταμίνης Κ μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα καρβοξυλίωσης της οστεοκαλσίνης, διαδικασία που έχει συνδεθεί με τη μείωση της οστεϊκής μάζας σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.

  Οι άνθρωποι λαμβάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό βιταμίνης Κ από τα πράσινα λαχανικά, στη μορφή της βιταμίνης Κ1.
  Το πρόβλημα είναι ότι η Κ1 είναι δεσμευμένη στις ίνες των λαχανικών και μόνο ένα μικρό μέρος της απορροφάται από το αίμα.
  Η βιταμίνη Κ2 βρίσκεται στο κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά, ενώ επίσης παρασκευάζεται από κάποια βακτήρια μέσα στο πεπτικό μας σύστημα.
  Μελέτες έδειξαν ότι η βιταμίνη Κ2 έχει έως και δέκα φορές μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από την Κ1.
  Για παράδειγμα, η Κ1 καθαρίζεται από το συκώτι μέσα σε οκτώ ώρες, ενώ μετρήσιμα επίπεδα της Κ2 μπορούν να βρεθούν ακόμη και 72 ώρες μετά την κατάποση.
  Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι οι τύποι ΜΚ-4 και ΜΚ-7 της βιταμίνης Κ2 είναι οι πιο δραστικοί και άμεσα απορροφήσιμοι από τον οργανισμό.
  Η ΜΚ-7 έχει μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στον οργανισμό μας, ενώ η ΜΚ-4 προσφέρει ραγδαία αύξηση των επιπέδων της βιταμίνης Κ στο αίμα.
  Η βιταμίνη Κ1 που βρίσκεται στα λαχανικά είναι απαραίτητη για τον οργανισμό, όμως ακόμη πιο σημαντική είναι η παροχή των δύο αυτών τύπων της Κ2.

  Συσκευασία: 90 Μαλακές Κάψουλες
  Δραστική φόρμουλα βιταμίνης K, για τη διατήρηση της υγιούς δομής των οστών
  Εμφάνιση      1 - 11 από 11
  • 1
  Back to top