ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Ταξινόμηση:  
Συμπλήρωμα με λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης που επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση & βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών & των βιταμινών
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, σε αναβράζοντα δισκία
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού με colostrum
Συμπλήρωμα με εχινάκεια, βιταμίνη C & πρόπολη για το κρυολόγημα & την τόνωση του ανοσοποιητικού & Δώρο Πολυβιταμίνες
Συνεργική δράση βιταμίνης C & ψευδαργύρου, για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού & προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress
Πολυβιταμινούχος φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων αγοριών
Πολυβιταμινούχος φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων κοριτσιών
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες C & D, ψευδάργυρο & σελήνιο, ιδανικό για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος
Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 σε μορφή spray, ιδανικό για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, απορρόφηση & αξιοποίηση του ασβεστίου, υγιή δόντια & οστά
Αναβράζουσα Vitamin C με γεύση φραγκοστάφυλο για άμυνα, προστασία & αντιοξειδωτική δράση
Σκεύασμα βιταμίνης D για την υγεία δοντιών & οστών, και ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει την απαραίτητη βιταμίνη D3 μαζί με την βιταμίνη Κ2 στον οργανισμό
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C
Ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, σε μοναδική μορφή στοματικού spray
Συνδυασμός από echinacea & βιταμίνη C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, σε ένα συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Συμπλήρωμα υψηλής περιεκτικότητας βιταμίνης C σε δισκία διαρκούς απελευθέρωσης, σχεδιασμένα για κυκλοφορία για μεγάλύτερο χρονικό διάστημα
Υψηλής ποιότητας πολυβιταμινούχο & πολυμερές συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για το σώμα & την ψυχική υγεία της ενεργού γυναίκας
Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Β12, υδατοδιαλυτή βιταμίνη που εμπλέκεται στον μεταβολισμό κάθε κυττάρου του ανθρώπινου σώματος
Συμπλήρωμα βιταμίνης D3, απαραίτητο για τον οργανισμό για ρύθμιση των επιπέδων φωσφόρου & ασβεστίου, για υγιή οστά, δόντια & καρδιά
Πηγή βιταμίνης D3 με μείγμα φυσικών τοκοφερολών σε βάση από παρθένο ελαιόλαδο, σε ένα μοναδικό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής σε σταγόνες
Doctor's Formulas Vitamin D3 2500IU & Vitamin K2 200mcg 150ml (5200403400673)
Το Vitamin D3 2500iu & K2 200mcg της Doctor's Formulas είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή πόσιμου διαλύματος, που περιέχει τις βιταμίνες D3 και Κ2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και στη φυσιολογική κατάσταση των οστών.
Με λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης, η οποία επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών συστατικών του.


Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες D3 και K2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και στη φυσιολογική κατάσταση των οστών.
 • Λιποσωμιακή φόρμουλα, για έως και 8 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών και βιταμινών του συμπληρώματος.
 • Σε μορφή πόσιμου διαλύματος.

  Τα λιποσώματα: Τα λιποσώματα ανήκουν στις κολλοειδείς διασπορές συστημάτων μεταφοράς βιοδραστικών μορίων τα οποία έχουν την ικανότητα μεταφοράς τους, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα τους.
  Οι διαστάσεις των λιποσωμάτων ανάλογα με την μέθοδο παρασκευής τους και τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των δομικών τους μονάδων είναι της τάξεως των νανομέτρων μέχρι της τάξεως μερικών μικρομέτρων.
  Ιστορικά, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, υπήρχε η τάση μελέτης των βιοφυσικών ιδιοτήτων των κολλοείδών συστημάτων τα οποία είχαν σύσταση λιπιδική και φωσφολιπιδική, με στόχο την κατανόηση των βιοφυσικών λειτουργιών των κυττάρων.
  Ο βιοφυσικός A.D. Bangham μελέτησε λιπιδικές κολλοειδείς διασπορές, για να προσομοιάσει τις κυτταρικές μεβράνες και να μελετήσει την λειτουργικότητα τους.
  Εφόσον τα λιποσώματα είναι παρασκευασμένα απο δομικά υλικά όπως αυτά των κυττάρων μας, έχουν πλεονεκτήματα τα οποία σχετίζονται με την "φιλικότητα" ως προς τους ιστούς του ανθρώπου.

  Έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν λιπόφιλα βιοδραστικά μόρια τα οποία δεν διαλύονται εύκολα σε υδατικά μέσα και άρα έχουν προβλήματα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας π.χ. βιταμίνες, κουρκουμίνη, και άλλα, αλλά και υδατοδιαλυτά η αμφίφιλα μόρια, βελτιώνονται ως προς το ρυθμό διαλύσης και την απορρόφηση τους μέσω του γαστρεντερικού αυλό.
  Μπορούν και μεταφέρουν τις βιοδραστικές ουσίες και βελτιώνουν την διαπέραση τους απο τους φραγμούς του γαστρεντερικού σωλήνα, ενώ αποτελούν αποτελεσματικά "οχήματα" μεταφοράς βιοδραστικών μορίων.

  Τα λιποσώματα παρουσιάζουν αρκετά πλεονεκτήματα οσον αφορά την παροχή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής:
 • Προστατεύουν τη δραστική ουσία από οξείδωση και αποικοδόμηση σε όξινο pH του στομάχου.
 • Αυξάνουν την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα σε σύγκριση με τους ελεύθερους και άλλους συμβατικούς φαρμακευτικούς φορείς (δηλαδή δισκία, εναιωρήματα και κάψουλες).

  Λιποσωμιακή φόρμουλα: Η λιποσωμιακή τεχνολογία και ειδικά η καινοτόμος τεχνολογία των υπερμοριακών φωσφολιπιδικών συμπλεγμάτων με δομή λιπιδικών διπλοστοιβάδων, μπορούν να βελτιώσουν την θεραπευτική αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής και αποτελούν καινοτομία στον χώρο αυτό, δίδοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στην τελική δοσολογική μορφή.

  Περιεκτικότητες (ανά 2ml):
 • Βιταμίνη D3 2500IU.
 • Βιταμίνη Κ2 (ως Μενακινόνη-7) 200mcg.
 • Λιποσωμιακή σύσταση: Κυστίδια φωσφατιδυλοχολίνης (από μη γενετικά τροποποιημένη λεκιθίνη ηλίανθου) 300mg.
 • Λοιπά συστατικά: Κεκαθαρμένο ύδωρ, γλυκερίνη, φυσικό βελτιωτικό γεύσης πορτοκάλι, φυσικό βελτιωτικό γεύσης κίτρο, στέβια, σορβικό κάλιο.

  Δοσολογία: 2ml την ημέρα ή σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού σας.
  Χρήση: Μπορείτε να το αναμίξετε με νερό ή χυμό.
  Αποθήκευση: Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

  Προειδοποιήσεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Συσκευασία: 150 ML
 • Συμπλήρωμα με λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης που επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση & βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών & των βιταμινών
  Apropos Effervescente Fluprotect C 20tabs (8026486001203)
  Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με βάση τη βιταμίνη C και τον ψευδάργυρο, με πρόπολη, echinacea και εκχύλισμα ιτιάς.

  Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, με βάση τη βιταμίνη C και τον ψευδάργυρο με εκχυλίσματα πρόπολης, εχινάκιας και ιτιάς.

  Συστατικά:
 • Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
 • Η Echinacea διεγείρει την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην προώθηση της λειτουργίας της ανώτερης αναπνευστικής οδού.
 • Το εκχύλισμα ιτιάς συμβάλλει στην εξουδετέρωση τοπικών καταστάσεων έντασης, συμβάλλει στην κοινή λειτουργία και την κανονικότητα της διαδικασίας εφίδρωσης.
 • Πρόπολη M.E.D.: Η πρόπολη που χρησιμοποιείται για τα προϊόντα Apropos αποκτάται με την Multi Dynamic Extraction, μία μέθοδο εκχύλισης που προσφέρει υψηλή παρουσία φλαβονοειδών και πολυφαινολών.
  Το συμπλήρωμα διατροφής της βιταμίνης C που σχετίζεται με το εκχύλισμα πρόπολης απο-κερωμένο, απολινωμένο και καθαρισμένο.
  Η πρόπολη, ένα προϊόν μελισσών, ήταν πάντα γνωστό για τα ευεργετικά της αποτελέσματα.
  Δεν προστίθεται ζάχαρη με γλυκαντικά.


  Προειδοποιήσεις:
 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.
 • Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες ποσότητες.
 • Τα συμπληρώματα δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.
 • Μην πάρετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 20 Αναβράζοντα Δισκία
 • Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, σε αναβράζοντα δισκία
  IgActive Flu Multi 30caps (5201938300018)
  Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεια, συνένζυμο Q10, ginseng, καρνιτίνη, λουτεΐνη, πρωτόγαλα, συστατικά με διατροφική και φυσιολογική επίδραση αυξάνει την άμυνα του οργανισμού.

 • Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, συνένζυμο Q10, ginseng, καρνιτίνη, λουτεΐνη και πρωτόγαλα.
  Το πρωτόγαλα παρέχει 13,1mg αντισωμάτων ανά κάψουλα.

 • Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
 • Δεν περιέχει ζάχαρη.

  Κατάλληλο για άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό, αίσθημα κατάπτωσης και ατονίας, πολύωρη εργασία και αθλητές.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού με colostrum
  InoPlus Echinacea + Propolis + Vitamin C 24tabs & Δώρο InoPlus Multivitamin 20tabs (5200250131072)
  Το Echinacea + Propolis + Vitamin C της Ino Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή, με εχινάκεια, βιταμίνη C και πρόπολη για το κρυολόγημα και τη τόνωση του ανοσοποιητικού.

  Δράσεις συστατικών:
 • Εχινάκεια: Ενισχύει το ανοσοποιητικό και προλαμβάνει το κρυολόγημα.
  Ενεργοποιεί την άμυνα του οργανισμού.
 • Πρόπολη: Φυσικό αντιβιοτικό με αντιμικροβιακές, αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιακές δράσεις, ενισχύει και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Βιταμίνη C: Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

  Συστατικά (ανά δισκίο):
 • Echinacea (150mg).
 • Propolis (80mg).
 • Vitamin C (1000mg).

 • Με γεύση πορτοκάλι.

  Δοσολογία:
 • Παίρνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα, διαλυμένη στο νερό, κατά προτίμηση το πρωί.
 • Βάζετε την ταμπλέτα σε μισό ποτήρι νερό (150ml) και το πίνετε αμέσως αφού διαλυθεί τελείως.
 • Μην υπερβαίνετε την ημερήσια δόση.

  Προφυλάξεις:
 • Αυτό το προϊόν είναι συμπλήρωμα διατροφής, δεν είναι φάρμακο.
 • Δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία πλήρη και πλούσια διατροφή.
 • Η χρήση του προϊόντος δεν προτείνεται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και θηλασμού χωρίς τη συμβουλή του γιατρού.
 • Η χρήση του δεν αντικαθιστά την κλασσική ιατρική αλλά τη συμπληρώνει, για αυτό και ζητάτε και ακολουθείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες γιατρού.
 • Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί οε περίπτωση υπερευαισθησίας και αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά της σύνθεσης.
 • Να ακολουθούνται πάντοτε οι αναγραφόμενες οδηγίες της συσκευασίας.

  + ΔΩΡΟ πολυβιταμίνες InoPlus Multi Vitamin!

  Συσκευασία: 24 Αναβράζοντα Δισκία + 20 Αναβράζοντα Δισκία
 • Συμπλήρωμα με εχινάκεια, βιταμίνη C & πρόπολη για το κρυολόγημα & την τόνωση του ανοσοποιητικού & Δώρο Πολυβιταμίνες
  Uni-Pharma Vitorange Immuno "Double Action" (Vitamin C & Zinc) 30tabs (5206938418909)
  Το Vitorange Immuno της Uni-Pharma, με τη συνεργική δράση της βιταμίνης C και του ψευδαργύρου, ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C 150mg και ψευδάργυρο 5mg.
 • Ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress.
 • Δεν περιέχει σάκχαρα, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια ή GMO (γενετικά τροποποιημένα συστατικά).
 • Σε μασώμενα δισκία.

  Η βιταμίνη C συμβάλλει:
 • Στη μείωση της κόπωσης.
 • Στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
 • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
 • Στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των ούλων, των χόντρων και του δέρματος.
  Ο ψευδάργυρος συμβάλλει:
 • Στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.
 • Στη φυσιολογική σύνθεση του DNA και των πρωτεϊνών.
 • Στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
 • Στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, μακροθρεπτικών συστατικών και υδατανθράκων.

  Δοσολογία:
 • Παιδιά άνω των 9 ετών: 1 ως 2 δισκία ημερησίως.
 • Ενήλικες: 1 ως 3 δισκία ημερησίως.

  Συσκευασία: 30 (Μασώμενα) Δισκία
 • Συνεργική δράση βιταμίνης C & ψευδαργύρου, για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού & προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress
  Nature's Plus "Source Οf Life" Power Teen For Him 60tabs (097467300026)
  Πολυβιταμινούχος φόρμουλα της Nature’s Plus, ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων αγοριών.
  Το Nature's Plus "Source Of Life" Power Teen For Him είναι ένα υψηλής δραστικότητας και ποιότητας πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για τον έφηβο νέο, που παρέχει δύναμη και ενέργεια.
  Περιέχει μεταξύ άλλων αμινοξέα, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σύμπλεγμα ασπαρτικού οξέος που συμβάλλουν στην μυϊκή ανάπτυξη, τη δύναμη και την αντοχή, καθώς και εκχύλισμα cranberry και προβιοτικά (Κ12 και Μ18) που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αυτιά, δόντια και ούλα.


  Κατά την περίοδο της εφηβικής ηλικίας, είναι απαραίτητο να προσλαμβάνονται σε καθημερινή βάση όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
  Από την ηλικία των 12 ως και τα 18 χρόνια, τα έφηβα αγόρια αθλούνται έντονα και χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες βιταμινών C, E και σεληνίου, ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να απαλλάσσεται από το στρες που προκαλεί η άθληση.
  Παράλληλα, τείνουν να καταναλώνουν ελάχιστες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί έλλειψη βιταμινών B1, B6, C, ασβεστίου, μαγνησίου, ποτασίου και καροτενο ιδών χρωστικών ουσιών.

  Το Nature's Plus "Source Of Life" Power Teen For Him παρέχει πλήρη κάλυψη των βιταμινών και μετάλλων στις ιδανικές ποσότητες, προκειμένου να συμπληρωθούν τυχόν κενά στη διατροφή και να εξασφαλισθεί ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για:
 • Καλή πνευματική απόδοση και συγκέντρωση.
 • Σωστή ανάπτυξη.
 • Υγιή οστά.
 • Δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. 

  Κάθε μασώμενη ταμπλέτα "Source Of Life" Power Teen For Him περιέχει πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, αμινοξέα, κράνμπερι, προβιοτικά (Streptococcus salivarius Κ12 και Μ18), φρούτα και λαχανικά.

 • Υποαλλεργικό, φυτικό προϊόν.
 • Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά.
 • Με φυσικές γλυκαντικές ουσίες την ξυλιτόλη (κυρίως) και τη στέβια.
 • Σε μασώμενα δισκία.
 • Με γεύση άγριου μούρου.

  Κατάλληλο και ειδικά σχεδιασμένο για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων αγοριών.

  Συσκευασία: 60 Μασώμενα Δισκία
 • Πολυβιταμινούχος φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων αγοριών
  Nature's Plus "Source Οf Life" Power Teen For Her 60tabs (097467300040)
  Πολυβιταμινούχος φόρμουλα της Nature’s Plus, ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων κοριτσιών.
  Το Nature's Plus "Source Of Life" Power Teen For Her είναι ένα υψηλής δραστικότητας και ποιότητας πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για την έφηβη νέα, παρέχει δύναμη και ενέργεια και υποστηρίζει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και του στήθους των κοριτσιών αλλά και υγιή ισορροπία των ορμονών.
  Περιέχει μεταξύ άλλων αμινοξέα, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σύμπλεγμα ασπαρτικού οξέος που συμβάλλουν στην μυϊκή ανάπτυξη, τη δύναμη και την αντοχή, καθώς και εκχύλισμα cranberry και προβιοτικά (Κ12 και Μ18) που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αυτιά, δόντια και ούλα.


  Κατά την περίοδο της εφηβικής ηλικίας, είναι απαραίτητο να προσλαμβάνονται σε καθημερινή βάση όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
  Όταν τα έφηβα κορίτσια αθλούνται έντονα, χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες βιταμινών C, E και σεληνίου, ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να απαλλάσσεται από το στρες που προκαλεί η άθληση.
  Παράλληλα, τείνουν να καταναλώνουν ελάχιστες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί έλλειψη βιταμινών B1, B6, C, ασβεστίου, μαγνησίου, ποτασίου και καροτενο ιδών χρωστικών ουσιών.

  Το Nature's Plus "Source Of Life" Power Teen For Her παρέχει πλήρη κάλυψη των βιταμινών και μετάλλων στις ιδανικές ποσότητες, προκειμένου να συμπληρωθούν τυχόν κενά στη διατροφή και να εξασφαλισθεί ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για:
 • Καλή πνευματική απόδοση και συγκέντρωση.
 • Σωστή ανάπτυξη.
 • Υγιή οστά.
 • Δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. 

  Κάθε μασώμενη ταμπλέτα "Source Of Life" Power Teen For Her περιέχει πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, αμινοξέα, κράνμπερι, προβιοτικά (Streptococcus salivarius Κ12 και Μ18), φρούτα και λαχανικά.

 • Υποαλλεργικό, φυτικό προϊόν.
 • Δεν περιέχει γλουτένη, χρωστικές, συντηρητικά, κοινά αλλεργιογόνα (σόγια, γάλα, μαγιά, σιτάρι).
 • Με φυσικές γλυκαντικές ουσίες την ξυλιτόλη (κυρίως) και τη στέβια.
 • Σε μασώμενα δισκία.
 • Με γεύση άγριου μούρου.

  Κατάλληλο και ειδικά σχεδιασμένο για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων κοριτσιών.

  Συσκευασία: 60 Μασώμενα Δισκία
 • Πολυβιταμινούχος φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των εφήβων κοριτσιών
  agPharm Auxilium C 60tabs (5200703502008)
  Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με βιταμίνη C, D, ψευδάργυρο και σελήνιο: Το συμπλήρωμα Auxilium C της agPharm αποτελείται από σύνθεση με βιταμίνη C, βιταμίνη D, ψευδάργυρο και σελήνιο και είναι κατάλληλο για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες C και D, ψευδάργυρο και σελήνιο.
 • Ιδανικό για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Ελληνικό προϊόν.
  Συστατικά (ανά δισκίο): ασκορβικό οξύ (1000mg), βιταμίνη D3 (600IU), ψευδάργυρος (70mg), σελήνιο (55mcg).
  Ημερήσια δοσολογία: Ένα δισκίο, μία φορά την ημέρα.

  Συσκευασία: 60 Ταμπλέτες
 • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες C & D, ψευδάργυρο & σελήνιο, ιδανικό για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος
  agPharm Vitamin D3 Spray 1000IU 10ml (5200703500370)
  Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 από την agPharm σε μορφή spray, για καλύτερη απορρόφηση.
  Το Vitamin D3 spray παρέχει στον οργανισμό 1000IU βιταμίνης D3, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ομαλή λειτουργία του καρδιακού ρυθμού καθώς και των κτύπων της καρδιάς.


  Bιταμίνης D3.
  Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την απορρόφηση και αξιοποίηση του ασβεστίου από τον οργανισμό.
  Έτσι, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καλή υγεία των οστών, των δοντιών αλλά και του νευρικού συστήματος.
  Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του καρδιακού ρυθμού καθώς και των κτύπων της καρδιάς, έχει αποδεδειγμένα αντικαρκινική δράση και μειώνει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης.
  Επίσης, θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει καταλυτικό ρόλο στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.


  Όσο η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει και οι βλαβερές ακτίνες του ηλίου ελοχεύουν κινδύνους για την υγεία του δέρματός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για πρόσληψη της απαραίτητης βιταμίνης D.
  Δεν είναι τυχαίο που στις μέρες μας όλο και περισσότερος κόσμος παρουσιάζει ανεπάρκεια στα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό, ιδιαιτέρως οι ηλικιωμένοι.
  Σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D στον οργανισμό μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπενία, οστεοαρθρίτιδα, ραχίτιδα και οστεομαλακία ενώ μερική ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει ανορεξία, διάρροια, κάψιμο στο στόμα, έλλειψη ενέργειας, υπνηλία και κόπωση, απότομη απώλεια βάρους ή και προβλήματα όρασης.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3.
 • Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ομαλή λειτουργία του καρδιακού ρυθμού καθώς και των κτύπων της καρδιάς.
 • Έχει αποδεδειγμένα αντικαρκινική δράση και μειώνει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης.
 • Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει καταλυτικό ρόλο στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
 • Είναι απαραίτητη για την απορρόφηση και αξιοποίηση του ασβεστίου από τον οργανισμό.
 • Συμβάλλει στην καλή υγεία των οστών, των δοντιών αλλά και του νευρικού συστήματος.
 • Ελληνικό προϊόν.
 • Σε μορφή spray, για καλύτερη απορρόφηση.
  Χρήση: Ψεκάζετε 2 φορές κάτω από τη γλώσσα, κρατείται η ποσότητα ψεκασμού και μετά από 30 δευτερόλεπτα καταπίνουμε.

  Συσκευασία: 10 ML (Spray)
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 σε μορφή spray, ιδανικό για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, απορρόφηση & αξιοποίηση του ασβεστίου, υγιή δόντια & οστά
  Health Aid Vitamin C Blackcurrant 1000mg 20tabs (5019781011605)
  Οι αναβράζουσες Vitamins C της Health Aid, προσαρμοσμένες στο σύγχρονο lifestyle προσφέρουν άμυνα, προστασία και αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό, με τον πιο ευχάριστο τρόπο, γιατί έχουν υπέροχες γεύσεις, διαλύονται πλήρως σε ένα ποτήρι νερό και πίνονται εύκολα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο γραφείο, στο σπίτι ή οπουδήποτε.

  Ενδείξεις:
 • Βοηθούν στο σχηματισμό κολλαγόνου, στην ανάπλαση των ιστών, στην σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, στην ενίσχυση της τρίχας των μαλλιών σας και στην υγεία των ούλων σας.
 • Ιδιαίτερα χρήσιμες σε όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταπιούν την βιταμίνη C σε ταμπλέτες ή να την μασήσουν.
 • Με γεύση φραγκοστάφυλο.

  Συσκευασία: 20 Αναβράζοντα Δισκία
 • Αναβράζουσα Vitamin C με γεύση φραγκοστάφυλο για άμυνα, προστασία & αντιοξειδωτική δράση
  Vitabiotics Ultra Vitamin D 1000iu 96tabs (5021265243372)
  Το Ultra Vitamin D της Vitabiotics είναι ένα μοναδικό προϊόν που παρέχει 25 mg (1000IU) βιταμίνης D ανά ταμπλέτα.
  Aποτελείται 100% από D3 που είναι η δραστική μορφή της D που παράγει και ο ίδιος ο οργανισμός.
  Συμβάλλει στην υγεία των δοντιών και οστών, καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.


  Η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στο σώμα και είναι απαραίτητη για τη γενική καλή υγεία.
  Η λήψη βιταμίνης D έχει σύμφωνα με μελέτες οφέλη στα οστά και τα δόντια, το ανοσοποιητικό, τον εγκέφαλο και τη διάθεση, το μυϊκό, το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα, καθώς επηρρεάζει την απορρόφηση ασβεστίου.

 • Δεν περιέχει συντηρητικά, λακτόζη, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, αλάτι ή μαγιά.
 • Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

  Συσκευασία: 96 Σκληρές Κάψουλες
 • Σκεύασμα βιταμίνης D για την υγεία δοντιών & οστών, και ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  AM Health Smile D3 5000IU + K2 100mg 60caps (5200119880813)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Smile D3 5000IU + K2 της AM Health παρέχει την απαραίτητη βιταμίνη D3 σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Κ2.

  Βιταμίνη D.
  Βιταμίνη D3 (ή χοληκαλσιφερόλη)
  : Οστεοπροστατευτική βιταμίνη, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην υγιή ανάπτυξη και συντήρηση των οστών, της οστικής πυκνότητας καθώς και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα.
  Η πολύτιμη αυτή βιταμίνη, καθορίζει τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, την έκκριση της ινσουλίνης και συμβάλει ενεργά στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη.
  Επίσης, διαθέτει ανοσοτροποιητικές ιδιότητες και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

  Η παραγωγή της βιταμίνης D3 (ή αλλιώς της "βιταμίνης του ήλιου") στο ανθρώπινο σώμα, παράγεται μόνο φωτοχημικά και γίνεται μέσω της έκθεσης του δέρματος στο ηλιακό φως και συγκεκριμένα στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB.
  Ωστόσο, η ικανότητα παραγωγής της ποικίλει.
  Πολύ συχνά, ανοιχτόχρωμα άτομα παρουσιάζουν σημαντική έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D3 λόγω της χρήσης ισχυρών φωτοπροστατευτικών κρεμών ή της περιορισμένης έκθεσης στον ήλιο κατά τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες, στις οποίες κυριαρχούν οι υπεριώδεις ακτίνες Α και σε ελάχιστο βαθμό οι UVB.
  Σκουρόχρωμο άτομα, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης στον ήλιο, προκειμένου το δέρμα τους να συνθέσει τα επαρκή επίπεδα βιταμίνης D3, εμφανίζουν σταθερά χαμηλά επίπεδα συγκέντρωσης βιταμίνης D.
  Επιπλέον, τα ηλικιωμένα άτομα είναι συχνά υποβιταμινικά D3, καθώς δεν λαμβάνουν επαρκή έκθεση στον ήλιο ή είναι έντονα υποσιτισμένα.
  Η βιταμίνη D3 περιέχεται σε λίγες τροφές, κυρίως ζωϊκές όπως το ψάρι, το συκώτι και ο κρόκος αυγού.
  Για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν τα συνιστώμενα επίπεδα μέσω της ηλιακής έκθεσης και της διατροφής, η λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της πρόσληψης της βιταμίνης D3.

  Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο το διεθνές ενδιαφέρον στρέφεται στην βιταμίνη D3 ή, για να το θέσουμε καλύτερα, στην έλλειψή της.
  Μάλιστα, η έλλειψη της έχει χαρακτηριστεί ακόμα και ως "πανδημία", καθώς ο πληθυσμός παγκόσμια που εμφανίζει ποσοστά χαμηλότερα του ορίου της στο αίμα, αυξάνει συνεχώς.


  Η βιταμίνη D είναι μία λιποδιαλυτή βιταμίνη που χωρίζεται σε δύο σθένη, την D2 και την D3, με τη δεύτερη να έχει ισχυρότερη δράση για το ανθρώπινο σώμα.
  Η D δρα ως στεροειδής ορμόνη και συμμετέχει σε πάρα πολλές λειτουργίες του μεταβολισμού.
  Είναι εντυπωσιακό ότι τα περισσότερα από τα κύτταρα του οργανισμού μας διαθέτουν υποδοχείς των μεταβολιτών της βιταμίνης D.
  Αυτό σημαίνει ότι η βιταμίνη συμβάλει με πλήθος τρόπων στην υγεία του σώματός μας, με μερικά παραδείγματα, τη διατήρηση της υγείας των οστών, την ανοσοποίηση, ακόμα και στην ψυχική υγεία και τη διάθεση.

  Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, αν και κάποιες τροφές περιέχουν τη βιταμίνη, η βασικότερη πηγή της D είναι ο ήλιος: Το ανθρώπινο σώμα συνθέτει περίπου 90% της βιταμίνης D μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου.
  Σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες, για μέγιστη παραγωγή από το σώμα (περίπου 20000IU) χρειάζεται έκθεση στο φως του ήλιου, ανάμεσα στις ώρες 10-12 το μεσημέρι για 10 με 20 λεπτά, από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο, χωρίς οποιοδήποτε κάλυμμα από τη μέση και πάνω.

  Οι πιθανοί λόγοι που συμβάλλουν στην έλλειψη βιταμίνης D είναι:
 • Χρήση αντηλιακών και ρούχων για προστασία από τον ήλιο: Ίσως, στην πραγματικότητα, οι ώρες που όντως το σώμα μας εκτίθεται στον ήλιο είναι πολύ λιγότερες από ότι νομίζουμε.
  Λαοί με έντονη ηλιοφάνεια καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως οι λαοί της μεσογείου, τείνουν να καλύπτονται περισσότερο από τον ήλιο, σε σχέση με λαούς χωρών με μειωμένη ηλιοφάνεια.
 • Τροφές: Παρόλο που η χώρα μας περιβάλλεται από θάλασσα, η κατανάλωση ψαριών δεν είναι τόσο συχνή.
  Αν και τα ποσοστά της βιταμίνης που παίρνουμε από την τροφή είναι μικρά, διαδραματίζει σημαντικό ρολό, καθώς φαίνεται ότι στα υψηλά επίπεδα D3 σε χώρες όπως η Σουηδία και η Νορβηγία, συνάδει σημαντικά η μεγάλη κατανάλωση λιπαρών ψαριών και ιχθυελαίων.
 • Το σκουρότερο δέρμα: Φαίνεται ότι σε γενικές γραμμές, λαοί με σκούρα επιδερμίδα, εμφανίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο για έλλειψη της βιταμίνης D3, καθώς η μελανίνη που κάνει το δέρμα σκουρότερο, δρα ως προστατευτικό φίλτρο από τις ηλιακές ακτινοβολίες.
 • Φυσικά, στα παραπάνω σημαντικό ρόλο παίζουν οι ανύπαρκτες σχεδόν πολιτικές για την πρόληψη, καθώς και η σχετική μέχρι πρότινος άγνοια του ζητήματος στη χώρα μας.
  Μάλιστα, όταν μεγάλα ποσοστά των γυναικών της Μεσογείου στην εγκυμοσύνη πάσχουν από έλλειψη της βιταμίνης D3, είναι εύλογο το φαινόμενο να διαιωνίζεται και σε χειρότερο βαθμό από γενιά σε γενιά.
  Όπως γίνεται λοιπόν εμφανές, το ότι η χώρα μας βρίσκεται στη μεσόγειο, με το ηλιόλουστο κλίμα τους περισσότερους μήνες του χρόνου, δε σημαίνει τίποτα, τελικά, για τα επίπεδα της βιταμίνης D στον πληθυσμό.
  Ο κίνδυνος για έλλειψη της D3, με όλους τους μετέπειτα κινδύνους που αυτό συνεπάγεται φυσικά, είναι (αν όχι μεγαλύτερος) ο ίδιος για λαούς όπως ο δικός μας και για λαούς με λιγότερο ήπια κλίματα.
  Το ίδιο και η ανάγκη για γνώση, πρόληψη και προφύλαξη από τις συνέπειές της.

  Πέρα από τη βιταμίνη D3 κρίνεται ζωτικής σημασίας να αναφερθούμε και στο ρόλο της βιταμίνης Κ, καθώς δρουν συνεργατικά.

  Η βιταμίνη Κ ανακαλύφθηκε το 1929 ως ένα απαραίτητο συστατικό για την πήξη του αίματος.

  Υπάρχουν δύο μορφές της βιταμίνης Κ:
 • Η βιταμίνη Κ1 (ή αλλιώς φυλλοκινόνη) που βρίσκεται κυρίως σε πράσινα φυλλώδη λαχανικά και είναι αυτή που παίζει καθοριστικό ρόλο στην πήξη του αίματος.
 • Η βιταμίνη Κ2 (ή αλλιώς μενακινόνη), η οποία βρίσκεται κυρίως στις ζωικές τροφές όπως το αυγό, πλήρη γαλακτοκομικά και το βούτυρο καθώς και σε τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το γιαούρτι, το τυρί, το νάττο (είδος σόγιας).

  Οι σημαντικότερες μορφές είναι η ΜΚ-4 και η ΜΚ-7.
  Εκτός όμως από τις τροφές η Κ2 παράγεται από τα βακτήρια της εντερικής μας χλωρίδας και μετά κυκλοφορεί σε όλο το σώμα.
  Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να καταναλώσει λιπαρά τρόφιμα ή δεν υπάρχουν διαθέσιμα στο περιβάλλον του, τότε η λήψη συμπληρωμάτων είναι μια καλή εναλλακτική.
  Τα οφέλη της μπορεί να ενισχυθούν όταν συνδυάζεται με ταυτόχρονη λήψη βιταμίνης D3 καθώς έχει βρεθεί ότι οι δύο βιταμίνες έχουν συνεργιστική δράση όπως εξηγείται παρακάτω.

  Ο ρόλος της βιταμίνης Κ2 είναι πολύ σημαντικός και συμμετέχει σε αρκετές διαδικασίες του σώματος όπως:
 • Ρυθμίζει την αποθήκευση του ασβεστίου και συμβάλλει στην απόθεσή του στα οστά αντί να συσσωρεύεται στις αρτηρίες.
  Έτσι, βελτιώνει την υγεία του σκελετού και της καρδιάς.
 • Προστατεύει από τον κίνδυνο οστεοπόρωσης καθώς και στην υγεία των δοντιών, εφόσον παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό του ασβεστίου.
  Αυτό συμβαίνει ενεργοποιώντας δύο πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται για να δεσμεύουν το ασβέστιο, η matrix GLA και η οστεοκαλσίνη.
  Αυτές οι πρωτεΐνες παράγονται όταν προσλαμβάνουμε ταυτόχρονα μεγάλες ποσότητες βιταμίνης D3 και οι οποίες μέσω της βιταμίνης Κ2 λειτουργούν ως τροχονόμοι οδηγώντας το ασβέστιο στα οστά και όχι στα αγγεία.
  Έτσι, ενώ η βιταμίνη D3 όταν προσλαμβάνεται μόνη της σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υπερασβεσταιμίας, καρδιοπαθειών και εγκεφαλικών επεισοδίων λόγω αυξημένης απορρόφησης ασβεστίου, με την συμβολή της Κ2 μπορεί να δεσμεύσει το ασβέστιο εκεί που πρέπει συμβάλλοντας παράλληλα και στη βελτίωση της σκελετικής υγείας.

  Βιταμίνη K2:
  Συμβάλλει στην ρύθμιση των πρωτεϊνών στις αρτηρίες και στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
  Η έλλειψη βιταμίνης Κ μπορεί να οδηγήσει σε αρτηριακή αποτιτάνωση, δεδομένου ότι το ασβέστιο που υπάρχει στο αίμα μπορεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα των αρτηριών.

  Δοσολογία και χρήση: 1 κάψουλα την ημέρα, μαζί με το φαγητό.
  Προσοχή: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Συσκευασία: 60 Kάψουλες
 • Μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει την απαραίτητη βιταμίνη D3 μαζί με την βιταμίνη Κ2 στον οργανισμό
  Naturalia Vitamin Force Vitamin C 1000mg 20tabs (4005292005340)
  Vitamin C 1000mg 20 αναβράζοντα δισκία

 • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C.
 • Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση πορτοκάλι.
 • Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Χωρίς γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης.

  Συσκευασία: 20 Αναβράζοντα Δισκία
 • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C
  BetterYou MultiVitamin Oral Spray 25ml (96086292)
  Το μοναδικό αυτό στοματικό spray περιέχει όλο το φάσμα των ζωτικών βιταμινών Β, συμπεριλαμβανομένου του φυλλικού οξέος.

 • Η σύνθεση του MultiVit ενισχύει τον οργανισμό σας με μια σειρά απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, συνδυάζοντας την άνεση στη λήψη με τη βέλτιστη απορρόφηση, καθώς ο στοματικός ψεκασμός εγγυάται απευθείας διοχέτευση στη κυκλοφορία του αίματος.
 • Tο MultiVit βελτιώνει άμεσα τα επίπεδα σωματικής και πνευματικής απόδοσης, ενώ σας βοηθά να αντεπεξέλθετε άριστα στους σύγχρονους εξαντλητικούς ρυθμούς διαβίωσης και στο αυξημένο στρες.

 • Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α, C, D, K1 καθώς και μία σειρά βασικών μεταλλικών στοιχείων, το MultiVit βελτιώνει μέγιστα τα επίπεδα σωματικής και πνευματικής απόδοσης, ενώ σας βοηθά να αντεπεξέλθετε άριστα στους σύγχρονους εξαντλητικούς ρυθμούς διαβίωσης και στο αυξημένο στρες.
 • Το σκεύασμα έχει υποστεί μικρο-γαλακτωματοποίηση για γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση εντός της στοματικής κοιλότητας, εξασφαλίζοντας ταχύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό συγκρινόμενο με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μορφή (δισκία, κάψουλες).

  Συσκευασία: 25 ML
 • Ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, σε μοναδική μορφή στοματικού spray
  Doc Pharma DOC Echinacea & Vitamin C 30tabs (5200408700198)
  Η Doc Pharma, συνδυάζοντας προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, παραγωγή με βάση αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και η επιστημονικά βασισμένη επιλογή των σωστών θρεπτικών συστατικών, στον σωστό συνδυασμό και στο σωστό περιεχόμενο, δημιουργεί υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.
  Το συμπλήρωμα διατροφής με echinacea και βιταμίνη C της Doc Pharma έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με εχινάτσια (echinacea) και βιταμίνη C (vitamin C), ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.
 • Συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας.
 • Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress και τη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).
 • Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη ή αλάτι.

  Συστατικά και οφέλη:
 • Εχινάτσια (echinacea): Ένα πολυετές φυτό που χρησιμοποιείται ως αποτελεσματικό βότανο από την παραδοσιακή ιατρική.
  Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C είναι ένας ισχυρός σύμμαχος του σώματος για την ενίσχυση της φυσικής του άμυνας και την ενίσχυση της σωστής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Βιταμίνη C (vitamin C): Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress και τη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.

  Δοσολογία και χρήση: 1 δισκίο την ημέρα μετά τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου (μέγιστο 25°C).

  Προφυλάξεις:
 • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
 • Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη ή τη θεραπεία ανθρώπινων ασθενειών.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή έχετε προβλήματα υγείας.

  Η Doc Pharma, συνδυάζοντας προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, παραγωγή με βάση αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των σωστών θρεπτικών συστατικών, στον σωστό συνδυασμό και στο σωστό περιεχόμενο, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.
  Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής, και οι εγκαταστάσεις της Doc Pharma πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την εφαρμογή ορθών πρακτικών παρασκευής (GMP) και ορθών πρακτικών διανομής (ΑΕΠ).
  Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από την TUV HELLAS σύμφωνα με το ISO 9001:2008.


  Συσκευασία: 30 Ταμπλέτες
 • Συνδυασμός από echinacea & βιταμίνη C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, σε ένα συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  Doc Pharma DOC Vitamin C 500mg 30tabs (5200408700266)
  Αντιοξειδωτική προστασία σε δισκία διαρκούς απελευθέρωσης: Το DOC Vitamin C της Doc Pharma είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει 500mg βιταμίνης C (γνωστή ώς ασκορβικό οξύ) στον οργανισμό.
  Έχει τη μορφή δισκίων διαρκούς απελευθέρωσης και έχει σχεδιαστεί για κυκλοφορία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress αλλά και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει 500mg βιταμίνης C (ασκορβικό οξύ) στον οργανισμό.
 • Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση.
 • Συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress.
 • Βοηθάει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
 • Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.
 • Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή άμυλο.
 • Σε δισκία διαρκούς απελευθέρωσης, σχεδιασμένα για κυκλοφορία για μεγάλύτερο χρονικό διάστημα.

  Περιεκτικότητα (ανά δισκίο): Ασκορβικό οξύ (500mg).
  Δοσολογία και χρήση: Δύο δισκία καθημερινά μετά το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου (μέγιστο 25°C).

  Προφυλάξεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής, και οι εγκαταστάσεις της Doc Pharma πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την εφαρμογή ορθών πρακτικών παρασκευής (GMP) και ορθών πρακτικών διανομής (ΑΕΠ).
  Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από την TUV HELLAS σύμφωνα με το ISO 9001:2008.


  Συσκευασία: 30 Δισκία (Διαρκούς Απελευθέρωσης)
 • Συμπλήρωμα υψηλής περιεκτικότητας βιταμίνης C σε δισκία διαρκούς απελευθέρωσης, σχεδιασμένα για κυκλοφορία για μεγάλύτερο χρονικό διάστημα
  Doc Pharma DOC Multivitamin Woman 30tabs (5200408700341)
  Το συμπλήρωμα διατροφής DOC Multivitamin Woman της Doc Pharma είναι μια φόρμουλα πολλαπλών θρεπτικών συστατικών, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες της ενεργού γυναίκας, παρέχοντας τη θρέψη που λαχταρά το σώμα για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και ευεξίας.
  Πρόκειται για ένα πολυβιταμινούχο και πολυμερές συμπλήρωμα διατροφής που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σε ενέργεια, ανάκτηση και προστασία.


  Ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες της ενεργού γυναίκας!

  Ιδιότητες:
 • Υψηλής ποιότητας πολυβιταμινούχο και πολυμερές συμπλήρωμα διατροφής, σχεδιασμένο για το σώμα και την ψυχική υγεία της γυναίκας.
 • Με ισχυρή φόρμουλα πολλαπλών θρεπτικών συστατικών, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της ενεργού γυναίκας σε ενέργεια, ανάκτηση και προστασία.
 • Παρέχει τη θρέψη που λαχταρά το σώμα για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και ευεξίας.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή άμυλο.

  Περιεκτικότητα (ανά ταμπλετα): Κάντε click στην καρτέλα "Συστατικά".
  Δοσολογία και χρήση: 1 ταμπλέτα καθημερινά, πρωί ή απόγευμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου (μέγιστο 25°C).

  Προφυλάξεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής, και οι εγκαταστάσεις της Doc Pharma πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την εφαρμογή ορθών πρακτικών παρασκευής (GMP) και ορθών πρακτικών διανομής (ΑΕΠ).
  Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από την TUV HELLAS σύμφωνα με το ISO 9001:2008.


  Συσκευασία: 30 Ταμπλέτες
 • Υψηλής ποιότητας πολυβιταμινούχο & πολυμερές συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για το σώμα & την ψυχική υγεία της ενεργού γυναίκας
  Doc Pharma DOC Vitamin B12 1000mcg 30caps (5200408700365)
  Το συμπλήρωμα Vitamin B12 της Doc Pharma παρέχει 1000mcg βιταμίνης Β12 (γνωστή και ως κοβαλαμίνη), μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που εμπλέκεται στον μεταβολισμό κάθε κυττάρου του ανθρώπινου σώματος.
  Η βιταμίνη Β12 είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος μέσω του ρόλου της στη σύνθεση της μυελίνης και στην ωρίμανση της ανάπτυξης ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών.
  Είναι ένας συμπαράγοντας στη σύνθεση του DNA, και στον μεταβολισμό λιπαρών οξέων και αμινοξέων.


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Β12 (κοβαλαμίνη), μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που εμπλέκεται στον μεταβολισμό κάθε κυττάρου του ανθρώπινου σώματος.
 • Συμπαράγοντας στη σύνθεση του DNA, και στον μεταβολισμό λιπαρών οξέων και αμινοξέων, σημαντικό για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος μέσω του ρόλου της στη σύνθεση της μυελίνης και στην ωρίμανση της ανάπτυξης ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών.
 • Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή άμυλο.

  Αναλυτικά, η βιταμίνη Β12 (γνωστή και ως κοβαλαμίνη):
 • Συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό.
 • Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
 • Συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
 • Συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων.
 • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
 • Παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

  Δοσολογία και χρήση: 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός γιατρού.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου (μέγιστο 25°C).

  Προφυλάξεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.


  Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής, και οι εγκαταστάσεις της Doc Pharma πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την εφαρμογή ορθών πρακτικών παρασκευής (GMP) και ορθών πρακτικών διανομής (ΑΕΠ).
  Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από την TUV HELLAS σύμφωνα με το ISO 9001:2008.


  Συσκευασία: 1000 MCG x 30 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Β12, υδατοδιαλυτή βιταμίνη που εμπλέκεται στον μεταβολισμό κάθε κυττάρου του ανθρώπινου σώματος
  Doc Pharma DOC Vitamin D3 30tabs (5200406700297)
  Η βιταμίνη D3 παράγεται στο δέρμα απορροφώντας τις ακτίνες UV του ήλιου και λαμβάνεται από τρόφιμα σε περιορισμένες ποσότητες.
  Οι παράγοντες προστασίας από τον ήλιο και του κλίματος μπορεί να επηρεάσουν τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D3.
  Ώς βιταμίνη, είναι ευεργετική για το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό, την οστική πυκνότητα και τη δομή και την κυτταρική λειτουργία.
  Το συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 (ως χοληκαλσιφερόλη) DOC Vitamin D3 της Doc Pharma είναι απαραίτητο για τον οργανισμό, καθώς ρυθμίζει τα επίπεδα φωσφόρου και ασβεστίου, προσφέροντας υγιή οστά, δόντια και καρδιά.
  Πληροί όλα τα κριτήρια για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής και οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την εφαρμογή ορθών πρακτικών παρασκευής (GMP) και ορθών πρακτικών διανομής (GDP).


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 στη μορφή της χοληκαλσιφερόλης, η ίδια μορφή που παράγεται από το σώμα όταν το δέρμα μας εκτίθεται στο φως του ήλιου.
 • Απαραίτητο για τον οργανισμό, για ρύθμιση των επιπέδων του φωσφόρου και του ασβεστίου.
 • Παίζει ρόλο στα περισσότερα όργανα και συστήματα του σώματος και επηρεάζει τους χημικούς αγγελιοφόρους του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Προσφέρει υγιή οστά, δόντια και καρδιά.
 • Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή άμυλο.

  Δοσολογία και χρήση: Ένα δισκίο καθημερινά μετά το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου (μέγιστο 25°C).

  Προφυλάξεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων από την ομάδα συμπληρωμάτων διατροφής, και οι εγκαταστάσεις της Doc Pharma πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την εφαρμογή ορθών πρακτικών παρασκευής (GMP) και ορθών πρακτικών διανομής (ΑΕΠ).
  Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από την TUV HELLAS σύμφωνα με το ISO 9001:2008.


  Συσκευασία: 30 Δισκία
 • Συμπλήρωμα βιταμίνης D3, απαραίτητο για τον οργανισμό για ρύθμιση των επιπέδων φωσφόρου & ασβεστίου, για υγιή οστά, δόντια & καρδιά
  Frezyderm Vitamin D3 Drops 20ml (5202888331527)
  Υγιή οστά, υγιείς αρθώσεις και ανοσοποιητικό σύστημα: Το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής σε σταγόνες Vitamin D3 της Frezyderm αποτελείται από μείγμα φυσικών τοκοφερολών (αντιοξειδωτικό) σε βάση παρθένου ελαιόλαδου.
  Παρέχει 5μg βιταμίνης D3 (χοληκαλσιφερόλης) ανά σταγόνα, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά.


  Ιδιότητες:
 • Πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D3 και μείγμα φυσικών τοκοφερολών (αντιοξειδωτικό) σε βάση παρθένου ελαιόλαδου.
 • Σύνθεση με παρθένο ελαιόλαδο, βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη), σογιέλαιο (σόγια), μονογλυκερίδια, εκχύλισμα από τοκοφερόλες, στερόλες και σκουαλένιο.
 • Κάθε σταγόνα αντιστοιχεί στο 100% της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς (ΔΤΑ) βιταμίνης D3 στην Ευρώπη.
 • Δεν περιέχει συντηρητικά.
 • Σε συσκευασία γυάλινου φιαλίδιου με σταγονόμετρο.

  Βασικό θρεπτικό συστατικό: Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη).
  Με πολλά σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό:
 • Συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση και χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.
 • Συμβάλλει στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα.
 • Συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών και της λειτουργίας των μυών.
 • Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.
  Η ανάγκη για πρόσληψη βιταμίνης D3 ποικίλλει ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.
  Τα 5μg (200IU) που παρέχονται ανά σταγόνα, αντιστοιχεί στο 100% της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς (ΔΤΑ) στην Ευρώπη.


  Συνιστώμενη δοσολογία:
 • Από 3 ετών: 2 σταγόνες την ημέρα (10μg βιταμίνης D3).
 • Από 12 ετών: 3 ως 4 σταγόνες την ημέρα (15μg ως 20μg βιταμίνης D3) ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

  Χρήση:
 • Ανακινήστε καλά πριν την χρήση.
 • Αφαιρέστε το πώμα και αναποδογυρίστε το φιαλίδιο πάνω από ένα κουτάλι.
 • Ενσταλάξτε την απαιτούμενη ποσότητα σταγόνων στο κουτάλι και στη συνέχεια καταπιείτε.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναποδογυρίσει πλήρως το φιαλίδιο, ώστε να διασφαλίσετε την ενστάλαξη της δόσης με ακρίβεια.
 • Απορρίψτε τρεις μήνες μετά το άνοιγμα.

  Κατάλληλο για χρήση:
 • Ώς συμπλήρωμα διατροφής ως πηγή βιταμίνης D3
 • Σε περιπτώσεις έλλειψης ή ως συμπλήρωμα διατροφής.

  Συσκευασία: 20 ML (Περίπου 600 Σταγόνες)
 • Πηγή βιταμίνης D3 με μείγμα φυσικών τοκοφερολών σε βάση από παρθένο ελαιόλαδο, σε ένα μοναδικό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής σε σταγόνες
  Εμφάνιση      1 - 20 από 504
  Back to top