Διάρκεια Εγκυμοσύνης

Ταξινόμηση:  
Ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα για κάλυψη των διατροφικών αναγκών σε γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση πολύδυμης κύησης
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση, για την περίοδο της εγκυμοσύνης & της γαλουχίας
Σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών & μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου
Διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων μαγνησίου & αποφυγή των συμπτωμάτων ανεπάρκειας μαγνησίου (κράμπες, κόπωση ή stress)
Συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή, με σύνθεση που βοηθά στην ανάπτυξη μιας υγιούς & ισορροπημένης εντερικής χλωρίδας
Συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τη διατροφική κάλυψη των εγκύων, με ταμπλέτες πολυβιταμινούχες & κάψουλες με ιχθυέλαια
Συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει τη μέγιστη υποστήριξη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, με πολυβιταμινούχες ταμπλέτες & κάψουλες Ωμέγα-3!
Συμπλήρωμα διατροφής, μοναδικός συνδυασμός “υγρού σιδήρου” με βιταμίνες & μέταλλα
Συμπλήρωμα διατροφής βραδείας αποδέσμευσης σιδήρου σε συνδυασμό με βιταμίνες & μέταλλα ιδανικό για όλη την οικογένεια
Στοματικό spray με βιταμίνη D3 που προσφέρει βέλτιστη απορρόφηση από τον οργανισμό
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Διπλή συσκευασία με πολυθρεπτικές ταμπλέτες & κάψουλες, για ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Συμπλήρωμα που παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες & μέταλλα για τη γυναίκα πριν τη σύλληψη & κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Συμπλήρωμα με φυλλικό οξύ, απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, την εγκυμοσύνη & με προληπτική δράση στην αναιμία
Προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής με επτά στελέχη ζωντανών βακτηρίων, για την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας & κατά της υπερανάπτυξης του μύκητα Candida
Συμπλήρωμα διατροφής με πλασμολυμένη φυτική μαγιά
Συμπλήρωμα για την υποστήριξη των απαιτήσεων των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης & του θηλασμού
Συμπλήρωμα για την υποστήριξη των απαιτήσεων των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης & του θηλασμού
Ορθομοριακή φόρμουλα με βιταμίνες, μέταλλα & αντιοξειδωτικά, προσαρμοσμένη για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών
Ορθομοριακή φόρμουλα με βιταμίνες, μέταλλα & αντιοξειδωτικά, προσαρμοσμένη για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών
Italfarmaco Iofolen Twin 30caps (8470001882912)
Ειδικά σχεδιασμένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, με εξειδικευμένη σύνθεση (σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες) για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, που περιέχει ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά για την κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών των γυναικών που βρίσκονται σε κατάσταση πολύδυμης κύησης, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ανάπτυξη των εμβρύων.
Το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen Twin της Italfarmaco είναι το πλήρες συμπλήρωμα που παρουσιάζει μια σχέση κλειδιού και κλειδαριάς ανάμεσα στις διατροφικές ανάγκες της εγκυμοσύνης που καλύπτει και στα συστατικά που περιέχει.


Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για πολύδυμη κύηση.
 • Ειδικά σχεδιασμένο, σύμφωνα με τις Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες, για την κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών των γυναικών που βρίσκονται σε κατάσταση πολύδυμης κύησης, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ανάπτυξη των εμβρύων.
 • Το προιόν περιέχει ιχθυέλαιο.
 • Δεν περιέχει σάκχαρα, λακτόζη και γλουτένη.

  Συστατικά και οφέλη:
 • Φυλλικό οξύ: Συμβάλλει στην ανάπτυξη των ιστών της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων, στη φυσιολογική αιμοποίηση και στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.
  Επιπλέον, συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
 • Βιταμίνη Β12: Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχικής λειτουργίας, ενώ συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία κυταρρικής διαίρεσης.
 • Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών.
  Επιπλέον, συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  Τέλος, η βιταμίνη C συμβάλλει στον επανασχηματισμό της ανηγμένης μορφής της βιταμίνης Ε και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.
 • Βιταμίνη D: Συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση και εναπόθεση του ασβεστίου, καθώς και στην ανάπτυξη και διατήρηση των φυσιολογικών ιστών των παιδιών.
  Επαρκή επίπεδα βιταμίνης D είναι απαραίτητα στη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου.
  Επιπλέον, η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη των οστών στα παιδιά.
 • Ιώδιο: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνονται οι ανάγκες για ιώδιο, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.
 • Σίδηρος: Στην εγκυμοσύνη επέρχεται μία σημαντική αύξηση των αναγκών για σίδηρο, ώστε να εξασφαλιστεί επαρκής ποσότητα για τη μητέρα και το έμβρυο.
  Ο σίδηρος είναι ένα σημαντικό ανόργανο στοιχείο, καθώς συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα και στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.
 • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό (με DHA, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των οφθαλμών των εμβρύων).

  Δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως με ένα ποτήρι νερό.
  Προσοχή: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Κατάλληλο για την κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών των γυναικών που βρίσκονται σε κατάσταση πολύδυμης κύησης, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ανάπτυξη των εμβρύων.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα για κάλυψη των διατροφικών αναγκών σε γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση πολύδυμης κύησης
  Italfarmaco Iofolen 30caps (8024790271008)
  Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται η μητέρα και το μωρό της.
  Η διατροφή στην εγκυμοσύνη πρέπει να παρέχει επαρκή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι ανάγκες του εμβρύου, όσο και οι ανάγκες της ίδιας της μητέρας.


  Συστατικά και οφέλη:
 • Φυλλικό οξύ: Είναι απαραίτητο για τη διαδικασία του διαχωρισμού και πολλαπλασιασμού των κυττάρων.
 • Βιταμίνη 12: Συμμετέχει στη διαδικασία του διαχωρισμού των κυττάρων μαζί με το φυλλικό οξύ.
 • Ω3 λιπαρά οξέα: Συμβάλλει στο σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των οφθαλμών του εμβρύου στη μήτρα.
  Επιπλέον, η λήψη του DHA στην εγκυμοσύνη συντελεί και σε μεγαλύτερο βάρος γέννησης του νεογνού, μικρότερο κίνδυνο πρόωρου τοκετού και πρόληψη μελλοντικών αλλεργιών για το βρέφος, ενώ η λήψη των Ω3 λιπαρών οξέων ωφελεί και την ίδια την εγκυμονούσα μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης επιλόχειας κατάθλιψης.
 • Ιώδιο: Συμβάλλει στην παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος του εμβρύου και για τη μετέπειτα νοητική ανάπτυξη του παιδιού.
 • Βιταμίνη D: Είναι απαραίτητη για τη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ τα επαρκή της επίπεδα στη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητα για το μωρό, τόσο κατά το εμβρυικό στάδιο όσο και για τη μετέπειτα ανάπτυξή του.

  Κατάλληλο για χρήση και σε περιπτώσεις που η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη, όπως κατά τη διάρκεια κάποιας δίαιτας ή όταν οι διατροφικές ανάγκες είναι αυξημένες.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση, για την περίοδο της εγκυμοσύνης & της γαλουχίας
  Vitabiotics Pregnacare Original 30tabs (5021265247790)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.

  Το Pregnacare Original περιλαμβάνει στη σύνθεσή του 400 mg φυλλικού οξέος, που είναι η ακριβής ποσότητα που προτείνεται για λήψη από γυναικολόγους για τις γυναίκες που εγκυμονούν και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα του εμβρύου.

  Επίσης, περιέχει:
 • Κατάλληλη ποσότητα σιδήρου, αποφεύγοντας τις μεγάλες δόσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην εγκυμοσύνη και Β-Kαροτένιο αντί για βιταμίνη Α, καθώς σύμφωνα με μελέτες πρέπει να αποφεύγεται η λήψη βιταμίνης Α κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
 • Μέτριες ποσότητες άλλων βιταμινών και μετάλλων, όπως βιταμινών Β, C, D, Ε και Κ, σεληνίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, ιωδίου και χαλκού, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού και την ομαλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης.

  Διατροφική φροντίδα για τη μητέρα και το έμβρυο, με 19 βιταμίνες και μέταλλα, όπως σίδηρο, φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο και βιταμίνες D3 και B12 για ολοκληρωμένη υποστήριξη της εγκυμοσύνης.

  Το Pregnacare Original προτείνεται να λαμβάνεται παράλληλα με το συμπλήρωμα ασβεστίου Osteocare της Vitabiotics, καθώς η λήψη ασβεστίου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη.

  Χαρακτηριστικά:
 • Περιέχει την κατάλληλη ποσότητα φυλλικού οξέος που απαιτείται στην εγκυμοσύνη.
 • Περιέχει κατάλληλα επίπεδα σιδήρου που είναι ασφαλή για την εγκυμοσύνη.
 • Δεν περιέχει βιταμίνη Α.
 • Φιλικό για το στομάχι.
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά.
 • Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους.

  Κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 30 Ταμπλέτες
 • Σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών & μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου
  KSMC Fytorelax 30tabs (5425034530630)
  Το Fytorelax είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα μαγνησίου στο σώμα, αποφεύγοντας τα συμπτώματα ανεπάρκειας μαγνησίου όπως κράμπες, κόπωση και stress.
  Bασίζεται σε έναν συνδυασμό συστατικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνουν τη χαλάρωση του μυαλού και να προωθήσουν μια ήρεμη χαλαρή κατάσταση.


  Το Fytorelax:
 • Είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα μαγνησίου στο σώμα, αποφεύγοντας τα συμπτώματα ανεπάρκειας μαγνησίου όπως κράμπες, κόπωση και stress.
 • Bασίζεται σε έναν συνδυασμό συστατικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνουν τη χαλάρωση του μυαλού και να προωθήσουν μια ήρεμη χαλαρή κατάσταση χωρίς παρενέργειες.
 • Μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη της προεκλαμψίας.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

  Προορίζεται για:
 • Φυσιολογική λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος.
 • Καταπολέμηση του άγχους και της κόπωσης.
 • Προώθηση της ορμονικής υγείας.
 • Ανακούφιση από πόνους περιόδου.
 • Μϋική χαλάρωση και την αντιμετώπιση ακούσιων μυϊκών συσπάσεων (κράμπες).
 • Απόδοση ενέργειας μέσω του φυσιολογικού μεταβολισμού.
 • Βελτίωση των ψυχολογικών λειτουργιών.
 • Βελτίωση της αντίστασης στο ψυχικό stress.

  Δοσολογία:


  Κατάλληλο για:
 • Ανθρώπους με έντονη σωματική δραστηριότητα.
 • Ανθρώπους με αυξημένο stress και άγχος στην καθημερινότητά τους.
 • Ανθρώπους που υποφέρουν από κράμπες.
 • Γυναίκες που υποφέρουν από κράμπες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Γυναίκες που υποφέρουν από πόνους περιόδου.
 • Την πρόληψη ημικρανιών.
 • Άτομα που παρουσιάζουν έλλειψη Μαγνησίου και Βιταμινών του συμπλέγματος Β.

  Συσκευασία: 30 Ταμπλέτες
 • Διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων μαγνησίου & αποφυγή των συμπτωμάτων ανεπάρκειας μαγνησίου (κράμπες, κόπωση ή stress)
  KSMC Lactofibre 100ml (5425034530234)
  Το Lactofibre είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή με βάση τη λακτιτόλη και τις φυτικές ίνες.
  Είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να προωθεί αποτελεσματικά μια τακτική εντερική διέλευση και να εμπλουτίζει μια διατροφή που συχνά είναι πολύ χαμηλή σε φυτικές ίνες.
  Η επαρκής πρόσληψη ινών θα βοηθήσει τη φυσική ικανότητα του σώματος να παγιδεύει νερό και να αυξάνει τη συχνότητα των κοπράνων.


  Το Lactofibre:
 • Προάγει την τακτική κίνηση του εντέρου και την τακτική εντερική διέλευση.
 • Δρα ως πρεβιοτικό μέσω της προώθησης της καλής εντερικής χλωρίδας.
 • Αυξάνει τη συχνότητα των κοπράνων σε ασθενείς με δυσκοιλιότητα.
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, GMO (γενετικά τροποποιημένα συστατικά), συνθετικά συντηρητικά, γλουτένη ή λακτόζη.
 • Δεν προκαλεί ερεθισμό του εντέρου.
 • Βοηθά στην ανάπτυξη μιας ισορροπημένης εντερικής χλωρίδας και δεν επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαβητικούς.

  Σύνθεση που βοηθά στην ανάπτυξη μιας υγιούς και ισορροπημένης εντερικής χλωρίδας και τη διασφάλιση της πρόσληψης ινών, εμπλουτίζοντας μια διατροφή που συχνά είναι πολύ χαμηλή σε φυτικές ίνες.

  Προορίζεται για:
 • Τη ρύθμιση της συχνότητας των κενώσεων και τη τακτική κινητικότητα του εντέρου.
 • Την εμπλούτιση της διατροφής που συχνά είναι πολύ χαμηλή σε φυτικές ίνες.
 • Την αύξηση και ρύθμιση της συχνότητας των κοπράνων σε ασθενείς με δυσκοιλιότητα.
 • Τη δράση του ως πρεβιοτικό προωθώντας την καλή εντερική χλωρίδα.

  Δοσολογία (από του στόματος χορήγηση):
  -- Από 0 έως 3 χρονών: 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) ημερησίως το βράδυ πριν τον ύπνο, κάτω από ιατρική παρακολούθηση.
  -- Από 3 χρονών: 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) ημερησίως το βράδυ πριν τον ύπνο.
  -- Ενήλικες: 30ml (μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία).

  Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί χωρίς παρενέργειες.
  Μπορεί να συνδυαστεί με: NBfit, Fytomax (Women & Men), Desimax ή Fytorelax.


  Προσοχή: Να αποφεύγεται η χρήση του σε περιπτώσεις αλλεργίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

  Κατάλληλο για:
 • Ανθρώπους που υποφέρουν από δυσκοιλιότητα (οξεία ή χρόνια).
 • Άτομα που θέλουν να ρυθμίσουν την εντερική τους διέλευση.
 • Ανθρώπους που επιθυμούν την αύξηση της πρόσληψης φυτικών ινών.
 • Μωρά, παιδιά, ενήλικες, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
 • Διαβητικούς ή και ηλικιωμένους, που θέλουν να επιτύχουν μια υγιή εντερική χλωρίδα.

  Συσκευασία: 100 ML
 • Συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή, με σύνθεση που βοηθά στην ανάπτυξη μιας υγιούς & ισορροπημένης εντερικής χλωρίδας
  Vitabiotics Pregnacare Plus 56tabs & 28caps (5021265247844)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Plus της Vitabiotics είναι μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Pregnacare Original και ωμέγα-3 κάψουλες.

  Οι ταμπλέτες του Pregnacare Original περιέχουν:
 • 400 mg φυλλικού οξέος.
 • Σίδηρο
 • Β-καροτένιο.
 • Μέτριες ποσότητες άλλων βιταμινών και μετάλλων.

  Συμβάλλουν:
 • Στην ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού.
 • Στην ομαλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης.

  Οι ωμέγα-3 κάψουλες του Pregnacare Plus:
 • Κάθε ωμέγα-3 κάψουλα παρέχει 600mg ιχθυελαίου υψηλής καθαρότητας, που είναι μια πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
 • Αποδίδει 300mg DHA και 60mg EPA.

  Το DHA συμβάλλει:
 • Στην υγιή ανάπτυξη των ματιών και του εγκεφάλου του εμβρύου.

  Το EPA βοηθάει:
  Στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος.

  Ενδείξεις:
 • Περιέχει την κατάλληλη ποσότητα φυλλικού οξέος που απαιτείται για την εγκυμοσύνη.
 • Περιέχει κατάλληλα επίπεδα σιδήρου που είναι ασφαλή για την εγκυμοσύνη.
 • Δεν περιέχει βιταμίνη Α.
 • Οι κάψουλες περιέχουν υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο.
 • Είναι φιλικό για το στομάχι.
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά.
 • Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

  Κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 56 Ταμπλέτες + 28 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τη διατροφική κάλυψη των εγκύων, με ταμπλέτες πολυβιταμινούχες & κάψουλες με ιχθυέλαια
  Vitabiotics Pregnacare Max 56tabs + 28caps (5021265244843)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Max της Vitabiotics προσφέρει τη μέγιστη υποστήριξη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και περιλαμβάνει πολυβιταμινούχες ταμπλέτες και Ωμέγα-3 κάψουλες.

  Χαρακτηριστικά:
 • Η μέγιστη υποστήριξη για την περίοδο της εγκυμοσύνης.
 • Περιέχει την ιδανική ποσότητα φυλλικού οξέος.
 • Με L-methylfolate, μορφή φυλλικού οξέος υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
 • Με ασβέστιο, βιταμίνες, μέταλλα και πρόσθετα εξειδικευμένα συστατικά.
 • Οι κάψουλες περιέχουν υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο.

 • Οι ταμπλέτες του Pregnacare Max:
  Περιέχουν 400 mg φυλλικού οξέος, συμπεριλαμβανομένης της μορφής του L-Methylfolate, που είναι μια προηγμένη μορφή φυλλικού οξέος υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
  Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για την υγιή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του εμβρύου.
  Περιέχουν επίσης ασβέστιο για την υγεία των οστών, βιταμίνες και μέταλλα για τη διατροφική υποστήριξη της εγκύου και εξειδικευμένα συστατικά, όπως L-Aργινίνη, ινοσιτόλη και Ν-Aκετυλοκυστεΐνη (NAC), συστατικά που σύμφωνα με μελέτες συμβάλλουν στην υγεία του γυναικείου αναπαραγωγικού.

 • Οι κάψουλες του Pregnacare Max:
  Παρέχουν 600 mg ιχθυελαίου υψηλής καθαρότητας, που είναι μια πλούσια πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και αποδίδει 300 mg DHA και 60 mg EPA.
  Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, το DHA συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των ματιών και του εγκεφάλου του βρέφους και το EPA βοηθάει στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του εγκεφάλου και του νευρικού του συστήματος.
  Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν επίσης στην καρδιαγγειακή υγεία της εγκύου.


 • Είναι φιλικό για το στομάχι.
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά.
 • Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

  Κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 56 Ταμπλέτες + 28 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει τη μέγιστη υποστήριξη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, με πολυβιταμινούχες ταμπλέτες & κάψουλες Ωμέγα-3!
  Vitabiotics Feroglobin B12 Liquid 200ml (5010058089792)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Feroglobin B12 της Vitabiotics αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό "υγρού σιδήρου" με βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας.

  Το Feroglobin B12:
 • Περιέχει στοιχειακό σίδηρο, ο οποίος είναι απαραίτητο συστατικό για την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης.
  Ο στοιχειακός σίδηρος είναι η πιο καλά απορροφήσιμη μορφή σιδήρου.
 • Περιέχει βιταμίνες Β, οι οποίες συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, ενώ ορισμένες από αυτές όπως η Β12, η Β6, η Β2, το φυλλικό οξύ και το παντοθενικό οξύ παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή της αιμοσφαιρίνης και το σχηματισμό των αιμοσφαιρίων.
 • Περιέχει βιταμίνη C και χαλκό, που είναι απαραίτητα για την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και ψευδάργυρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της αιμοσφαιρίνης σε φυσιολογικά επίπεδα.
 • Απευθύνεται κυρίως σε άτομα με έλλειψη σιδήρου, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και χορτοφάγους, ενώ τα συστατικά του μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και για παιδιά άνω των 12 μηνών, αθλητές, άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση.

  Χαρακτηριστικά:
 • Ακριβής περιεκτικότητα σε στοιχειακό σίδηρο.
 • Παρέχει στον οργανισμό τη σωστή ποσότητα στοιχειακού σιδήρου αποφεύγοντας τις υπερβολικές δόσεις ούτως ώστε να μην προκαλεί γαστρεντερικές διαταραχές.
 • Περιέχει βιταμίνες και μέταλλα, για καλύτερη απορρόφηση και δράση.
 • Με μέλι και βύνη για υπέροχη γεύση.
 • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους.

  Συσκευασία: 200 ML
 • Συμπλήρωμα διατροφής, μοναδικός συνδυασμός “υγρού σιδήρου” με βιταμίνες & μέταλλα
  Vitabiotics Feroglobin Slow Release 30caps (5021265248742)
  Ιδανικό για όλη την οικογένεια, τo Vitabiotics Feroglobin Slow Release αποτελεί ένα συμπλήρωμα βραδείας αποδέσμευσης σιδήρου σε συνδυασμό με βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν την απορρόφησή του, τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας στα κύτταρα.

  Περιέχει:
 • Στοιχειακό Σίδηρο.
 • Βιταμίνες του Συμπλέγματος Β.
 • Φυλλικό Οξύ.
 • Παντοθενικό Οξύ.
 • Βιταμίνη C.
 • Χαλκό.
 • Ψευδάργυρο.

  Το Feroglobin Slow Release απευθύνεται:
 • Σε άτομα με έλλειψη σιδήρου.
 • Σε γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
 • Σε χορτοφάγους.
 • Σε παιδιά άνω των 12 μηνών.
 • Σε αθλητές.
 • Σε άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση.

  Δράσεις:
 • Προσφέρει ενέργεια.
 • Προσφέρει γενική ευεξία του οργανισμού.
 • Βελτιώνει τη συγκεντρωση.
 • Μειώνει την κόπωση.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

  Ενδείξεις:
 • Με μέλι, πορτοκαλί και βύνη με ευχάριστη γεύση.
 • Δεν προκαλεί γαστρεντερικές διαταραχές και δυσκοιλιότητα.
 • Ιδανικό για όλη την οικογένεια.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής βραδείας αποδέσμευσης σιδήρου σε συνδυασμό με βιταμίνες & μέταλλα ιδανικό για όλη την οικογένεια
  BetterYou DLux 3000IU D3 Oral Spray 15ml (4000096032879)
  Βιταμίνη D σε μορφή spray (για υπογλώσσια χορήγηση), κατάλληλη για εύκολη χρήση σε παιδιά, εγκύους και άτομα με έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D.

  Η βιταμίνη D:
 • Είναι απαραίτητη για την αξιοποίηση του ασβεστίου.
 • Μειώνει τις φλεγμονές.
 • Ρυθμίζει και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό.
 • Συντελεί στην ανάπτυξη των κυττάρων και στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.

  Η πρωτότυπη αυτή μορφή εξασφαλίζει πάνω από 90% απορρόφηση της βιταμίνης D,αφού παρακάμπτει το πεπτικό σύστημα και τα οξέα του στομάχου.
  To DLUX 3000IU είναι εύληπτο, με υπέροχη γεύση μέντας.


  Οι πιο ευπαθείς ομάδες στην έλλειψη Βιταμίνης D3 είναι:
 • Ηλικιωμένοι με πόνους στα οστά και μυϊκή αδυναμία.
 • Άτομα σε μακροχρόνια κατάκλιση από ατύχημα ή νόσο.
 • Υπερήλικες σε ιδρύματα, με χαμηλή έκθεση στον ήλιο.
 • Άτομα άνω των 50 ετών.
 • Εγκυμονούσες.
 • Άτομα με σκούρο δέρμα.

  Συσκευασία: 15 ML
 • Στοματικό spray με βιταμίνη D3 που προσφέρει βέλτιστη απορρόφηση από τον οργανισμό
  Erbavita Multi Vitamineral Mamma 30tabs (767787924317)
  Το multi vitamineral είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το οποίο περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται η μητέρα και το έμβρυο, στις συνιστώμενες αναλογίες.

  Χορηγείται ώς συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα της μητέρας και του βρέφους κατά τον θηλασμό.

  Συστατικά και οφέλη:
 • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ιδίως DHA: Συνεισφέρουν σημαντικά στον σχηματισμό και την ανάπτυξη των οφθαλμών, του εγκεφάλου και του κεντρικού νευρικού συστήματος.
 • Φυλλικό οξύ: Προλαμβάνει βλάβες στον νευρικό σωλήνα του εμβρύου και συμβάλλει στη φυσιολογική αιμοποίηση και στην καρδιαγγειακή υγεία.
 • Βιταμίνη D: Επιδρά ευεργετικά στην ανάπτυξη των οστών και ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του εμβρύου.
 • Ιώδιο: Δρά καθοριστικά στην παραγωγή των ορμονών του θυροειδούς και έχει ζωτική σημασία για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος του εμβρύου.
 • Βιταμίνη Α: Επιδρά ευεργετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα, στην οπτική αντίληψη του φωτός και στο δέρμα των βρεφών.
 • Σύμπλεγμα βιταμινών Β: Καθορίζουν τις εποχιακές ισορροπίες στη γαλουχία και προδιαθέτουν σε φυσιολογική ανοσοποιητική, νευρική και ψυχολογική λειτουγία του βρέφους.
 • Βιταμίνη C: Με την αντιοξειδωτική της δράση, παίζει ρόλο στη λειτουργία των οστών, των αγγείων, του δέρματος και των δοντιών του βρέφους, περιορίζοντας και την κόπωση της θηλάζουσας.
 • Βιταμίνη Ε: Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα έναντι ιών και βακτηρίων.
 • Ταυρίνη: Συμμετέχει στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου, πολλαπλασιάζει την ικανότητα μάθησης του βρέφους.
 • Ασβέστιο: Διατηρεί και αναπτύσσει υγιή οστά και δόντια στο βρέφος και στη θηλάζουσα, μειώνοντας παράλληλα και τις κράμπες στη γαλουχία.

  Συσκευασία: 30 Δισκία
 • Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  Quest Pregnall Bio-Plus (DHA) 30caps & 30tabs (5205965121028)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnall Bio-Plus της Quest είναι μια διπλή συσκευασία που συνδυάζει τις αυθεντικές πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall Bio-Grow μαζί με DHA κάψουλες, προσφέροντας ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής, διπλή συσκευασία με τις αυθεντικές πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall Bio-Grow μαζί με κάψουλες DHA.
 • Προϊόν νέας γενιάς, εξελιγμένες συνθέσεις με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.
 • Με 24 βιο-διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά (ανά ταμπλέτα), και DHA (κάψουλες).
 • Με βιο-διαθέσιμο φολικό οξύ (L-Methyl folate) και χηλικά μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση.
 • Προσφέρει ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
 • Με DHA υψηλής καθαρότητας.
 • Δεν περιέχει γλουτένη ή λακτόζη.
 • Ελληνική συσκευασία, με μοντέρνα και καθαρή σχεδίαση.

  Προϊόντα νέας γενιάς, εξελιγμένες συνθέσεις με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα που συμβαδίζουν με τις επιστημονικές εξελίξεις και τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, κατάλληλα για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.
  Με τη μοναδική ποιότητα της Quest, συμβαδίζουν με τις επιστημονικές εξελίξεις και τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.
  Υποστηρίζουν πολύπλευρα τα συστήματα του οργανισμού της για μια ομαλή εγκυμοσύνη και γαλουχία και εξασφαλίζουν τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου!


  Διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

  Ταμπλέτες Pregnall:
  Οι ταμπλέτες Pregnall bio-grow περιέχουν 24 βιο-διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των 400mg φολικού οξέος, το οποίο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των μητρικών ιστών και την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου.
  Με την ημερήσια συμπληρωματική λήψη 400mg φολικού οξέος για τουλάχιστον έναν μήνα πριν και έως τρεις μήνες μετά τη σύλληψη αυξάνονται τα επίπεδά του στην έγκυο, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται τα χαμηλά επίπεδα που αποτελούν παράγοντα κινδύνου για βλάβες στο νευρικό σωλήνα του αναπτυσσόμενου εμβρύου.
  Το φολικο οξύ παίζει επίσης ρόλο στην κυτταρική διαίρεση, συμβάλλει στη φυσιολογική αιμοποίηση και στη διατήρηση φυσιολογικής ομοκυστεΐνης.
  Το Pregnall περιέχει φολικό οξύ στη βιο-διαθέσιμή του μορφή (L-Methyl folate), που απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται άμεσα από τον οργανισμό.
  Οι ταμπλέτες Pregnall bio-grow περιέχουν επίσης σίδηρο και βιταμίνη Β12 που συμβάλλουν στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, βιταμίνες D και Κ για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και των δοντιών, βιταμίνη C και ψευδάργυρο για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, χολίνη για το σωστό μεταβολισμό των λιπιδίων και χρώμιο για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

  Κάψουλες DHA (Ωμέγα-3):
  Οι DHA κάψουλες περιέχουν υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο που παρέχει 200mg DHA και 40mg EPA.
  Η πρόσληψη DHA από την μητέρα συμβάλλει ενδείκνυται για τη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των οφθαλμών του αναπτυσσόμενου εμβρύου αλλά και της ψυχολογικής κατάστασης της εγκύου.
  Η πρόσληψη DHA από την έγκυο συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των οφθαλμών του εμβρύου, εφόσον λαμβάνονται καθημερινά 200mg DHA επιπλέον της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για τους ενήλικες που είναι 250mg DHA και EPA.
  Αυτήν ακριβώς την ποσότητα περιέχει το Pregnall Bio-Plus.


  Δοσολογία και χρήση: Μια ταμπλέτα και μία κάψουλα την ημέρα, με το φαγητό μαζί με νερό.
  Φύλαξη: Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25°C, μακριά από παιδιά.
  Αλλεργίες: Περιέχει ιχθυέλαιο.

  Προειδοποιήσεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Κατάλληλο για χρήση (αρχή θεραπείας) σε οποιοδήποτε στάδιο, πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες + 30 Ταμπλέτες
 • Διπλή συσκευασία με πολυθρεπτικές ταμπλέτες & κάψουλες, για ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  Quest Pregnall Bio-Grow 30caps (5205965121011)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnall bio-grow της Quest παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται η γυναίκα πριν τη σύλληψη και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής για τη γυναίκα πριν τη σύλληψη και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Πλήρης και εξειδικευμένη σύνθεση με 24 θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων σίδηρος, βιταμίνες B12, D, K, C, χολίνη, ψευδάργυρος και χρώμιο.
 • Με βιο-διαθέσιμο φολικό οξύ (L-Methyl folate) και χηλικά μέταλλα, για καλύτερη απορρόφηση.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους.
 • Δεν περιέχει γλουτένη ή λακτόζη.

  Η σωστή, καθημερινή λήψη θρεπτικών συστατικών διασφαλίζει την υγεία της μητέρας και τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου:
  Το Pregnall περιέχει συνολικά 24 θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων σίδηρο, βιταμίνες B12, D, K, C, χολίνη, ψευδάργυρο και χρώμιο.
  Ο σίδηρος και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, οι βιταμίνες D και Κ στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και των δοντιών, η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η χολίνη στο σωστό μεταβολισμό των λιπιδίων και το χρώμιο στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.
  Το φολικο οξύ είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των μητρικών ιστών και την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου, ενώ παίζει επίσης ρόλο στην κυτταρική διαίρεση, συμβάλλει στη φυσιολογική αιμοποίηση αλλά και στη διατήρηση φυσιολογικής ομοκυστεΐνης.
  Το Pregnall περιέχει 400mg φολικού οξέος στη βιο-διαθέσιμη μορφή (L-Methyl folate), που απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται άμεσα από τον οργανισμό.
  Με την ημερήσια συμπληρωματική λήψη 400mg φολικού οξέος για τουλάχιστον έναν μήνα πριν και έως τρεις μήνες μετά τη σύλληψη, αυξάνονται τα επίπεδά του στην έγκυο, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται τα χαμηλά επίπεδα που αποτελούν παράγοντα κινδύνου για βλάβες στο νευρικό σωλήνα του αναπτυσσόμενου εμβρύου.


  Διατροφικές πληροφορίες: Κάντε click στην καρτέλα "Διατροφικές πληροφορίες".
  Προσοχή: Είναι συμπλήρωμα διατροφής, δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.
  Δοσολογία και χρήση: Μια ταμπλέτα την ημέρα, μαζί με νερό, με το φαγητό.
  Φύλαξη: Διατηρείται και φυλάσσεται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25°C, μακριά από παιδιά.
  Αλλεργίες: Δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

  Προφυλάξεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Η λήψη του μπορεί να ξεκινήσει σε οποιοδήποτε στάδιο, πριν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα που παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες & μέταλλα για τη γυναίκα πριν τη σύλληψη & κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  VioGenesis Folic Acid Depot (B9) 600mg 90tabs (4260006585055)
  Συμπλήρωμα διατροφής με φυλλικό οξύ, το Folic Acid (Β9) της VioGenesis με φυλλικό οξύ (Β9), το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό για την γρήγορη και σωστή κυτταρική αναπαραγωγή και ανάπτυξη, απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, την εγκυμοσύνη και δρα προληπτικά ως προς την αναιμία.
  Σε φαρμακοτεχνικής μορφής δισκία Depot, πατέντα η οποία επιτρέπει, χάρη στην ειδική επικάλυψη, την βραδεία αποδέσμευση των μικροδιατροφικών ουσιών στον οργανισμό και προσδίδει μεγαλύτερη αναλογία αφομοίωσης τους.


  Φυλλικό οξύ (Β9), σε φαρμακοτεχνική μορφή δισκίων Depot, πατέντα η οποία επιτρέπει, χάρη στην ειδική επικάλυψη, την βραδεία αποδέσμευση των μικροδιατροφικών ουσιών στον οργανισμό και προσδίδει μεγαλύτερη αναλογία αφομοίωσης τους.
  Είναι μια οργανική ένωση που ανήκει στο σύμπλεγμα υδατοδιαλυτών βιταμινών Β.
  Βασικό συστατικό, κατά την μετατροπή του σε φολλικό, για την σύνθεση των βάσεων από τις οποίες αποτελείται το DNA καθώς και για την σύνθεση, επιδιορθώση και μεθυλίωση του DNA.
  Βασικό συστατικό για την γρήγορη και σωστή κυτταρική αναπαραγωγή και ανάπτυξη.
  Το φυλλικό επίσης είναι απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, την εγκυμοσύνη και δρα προληπτικά ως προς την αναιμία.
  Σε δισκία βραδείας αποδέσμευσης.

  Δοσολογία: 1 δισκίο ημερησίως.
  Χρήση: Να λαμβάνεται με λίγο νερό ή άλλο υγρό.
  Διατροφικές πληροφορίες: Κάντε click στην καρτέλα "Διατροφικές πληροφορίες".

  Προφυλάξεις:
 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
 • Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά, σε δροσερό και σκιερό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου.

  Συσκευασία: 600 MG x 90 Δισκία (Δισκία Βραδείας Αποδέσμευσης)
 • Συμπλήρωμα με φυλλικό οξύ, απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, την εγκυμοσύνη & με προληπτική δράση στην αναιμία
  Bio-Kult Candea 15caps (5027314505019)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Bio-Kult Candea περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από επτά είδη προβιοτικών φιλικών βακτηρίων για την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας, ο οποίος βοηθάει στην προστασία από την υπερανάπτυξη της Κάντιντα (Candida).

  Υπάρχουν τρισεκατομμύρια ευεργετικών βακτηρίων στον ανθρώπινο γαστρεντερικό σωλήνα, που είναι γνωστή και ως εντερική μικροχλωρίδα.

  Τα βακτήρια αυτά, που περιέχονται και στο συμπλήρωμα διατροφής, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη και διατήρηση της υγείας του ανοσοποιητικού και του πεπτικού συστήματος και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να διατηρείται η βέλτιστη ισορροπία των βακτηρίων αυτών.
  Μειώνουν το PH του εντέρου, αποκλείοντας έτσι την επιβίωση της κάντιντα η οποία προτιμά για την ανάπτυξή της ένα πιο αλκαλικό περιβάλλον.

  Το Bio-Kult Candea περιέχει επτά στελέχη ζωντανών βακτηρίων μαζί με την προσθήκη σκόρδου και εκχυλίσματος σπόρων γκρέιπφρουτ, τα οποία είναι γνωστά για τις ισχυρές φυσικές τους ιδιότητες.

  Σειρά κλινικών μελετών καταδεικνύει ότι το δραστικό συστατικό του σκόρδου, η αλισίνη, δρα παρεμποδίζοντας τον διμορφισμό της κάντιντα, δηλαδή την μετατροπή της από την αδρανή, μονοκυττάρια μορφή "μαγιάς" στην παθογόνο, πολυκύτταρη, νηματοειδή της μορφή.
  Σταματάει έτσι την ανάπτυξή της, ενώ το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέϊπφρουτ καταστρέφει τη μικροβιακή μεμβράνη του μύκητα, με αποτέλεσμα η κάντιντα να μην μπορεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα του εντέρου.

  Προβιοτική πολυδύναμη φόρμουλα κατά της υπερανάπτυξης του μύκητα Candida.

  Η Καντιντίαση είναι μια ιατρική κατάσταση του 21ου αιώνα που επηρεάζει το 1/3 του πληθυσμού όλων των δυτικών χωρών.
  Περίπου το 30% όλων των ατόμων σε όλο τον κόσμο πάνω απο την ηλικία των 12, κυρίως γυναίκες, υποφέρουν από ασθένειες που σχετίζονται με τις μυκητιάσεις από Candida.


  H Candida είναι ένας μύκητας που ζεί στο στόμα, στο πεπτικό μας σύστημα και στο δέρμα μας, του οποίου οι πληθυσμοί διατηρούνται υπό έλεγχο χάρη στην υγιή βακτηριακή χλωρίδα του σώματος μας.
  Αν η ανάπτυξή του ξεπεράσει την ικανότητα του σώματός μας να την ελέγχει, εμφανίζεται μυκητίαση.
  Αυτό συμβαίνει μόνο αν η ισορροπία του οργανισμού έχει διαταραχθεί από κάποια νόσο, από τη λήψη φαρμάκων (Όπως κορτιζόνη, αντιβίωση ή αντισυλληπτικά) ή αν έχει καταπονηθεί από συνεχές άγχος και δίαιτες αδυνατίσματος.

 • Μπορεί να αποθηκευθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς την ανάγκη ψύξης ή κατάψυξης.
 • Εγγυημένο σύνολο έμβιων βακτηρίων μέχρι το τέλος της διάρκειας ζωής του προϊόντος (2 χρόνια).
 • Περιέχει ίχνη σόγιας και γάλακτος, σε επίπεδο που δεν θα επηρεάσει όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
 • Δεν περιέχει γλουτένη.
 • Παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Κατάλληλο για παιδιά και έγκυες γυναίκες (Συμβουλευτείτε το γιατρό ή φαρμακοποιό σας πριν από τη λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής).

  Συσκευασία: 15 Κάψουλες
 • Προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής με επτά στελέχη ζωντανών βακτηρίων, για την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας & κατά της υπερανάπτυξης του μύκητα Candida
  Strath Original 250ml (7610715000399)
  Η φυτική μαγιά Strath Original είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ως ένα χρήσιμο συμπλήρωμα της καθημερινής μας διατροφής.
  Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει περισσότερα από 60 απολύτως φυσικά, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και είναι κατάλληλο για άτομα κάθε ηλικίας.


  Εάν η διατροφή που ακολουθούμε είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το Strath Original συμπληρώνει τα γεύματα με πολύτιμα συστατικά.
  Επιπλέον, το Strath Original βελτιώνει τη συνολική πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και από άλλες διατροφικές πηγές ή συμπληρώματα διατροφής.

 • Το Strath Original μπορεί να συμπληρώσει τη διατροφή με φυσικό τρόπο καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.
 • Προτείνεται επίσης η λήψη του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εφόσον συνεχίζει να υφίσταται ανάγκη για αυξημένη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.
 • Η συνεχής (χωρίς διαλείμματα) λήψη είναι ασφαλής.
 • Μπορεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να συνδυαστεί με συγκεκριμένα άλλα προϊόντα, που αποτελούν πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών ή συμπληρώματα διατροφής.

  Κατάλληλη για:
 • Παιδιά και ενήλικες.
 • Εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.
 • Μαθητές και επαγγελματίες.
 • Αθλητές και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

  Συσκευασία: 250 ML
 • Συμπλήρωμα διατροφής με πλασμολυμένη φυτική μαγιά
  Fertilovit F OR 2 30caps (9120045080155)
  Προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει με ασφάλεια τις ιδιαίτερες διαιτητικές απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
  Το Fertilovit F OR 2 είναι μια ισορροπημένη φόρμουλα με 400mg φυλλικού οξέος, που σέβεται τη φυσική λειτουργία του γυναικείου οργανισμού στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας, παρέχοντας ανώτατης ποιότητας, καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.


  Ιδιότητες:
 • Προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει με ασφάλεια τις ιδιαίτερες διαιτητικές απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 • Με φυλλικό οξύ (400mg), βιταμίνες του συμπλέγματος Β, συνένζυμο Q10, ιώδιο, σίδηρο και βιταμίνη C παρατεταμένης απελευθέρωσης.
 • Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, ζελατίνη ή γενετικά τροποποιημένες ουσίες.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους ή vegans.

  Από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης, ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά μέσα στο σώμα της γυναίκας.
  Η δημιουργία και ο ερχομός μίας νέας ζωής είναι μία μοναδική εμπειρία, δεν παύει όμως να έχει και αρκετές απαιτήσεις.
  Σύμφωνα με όλες τις επιστημονικές μελέτες, κάθε μέλλουσα μητέρα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιδιού της, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο σώμα της και στο περιβάλλον της μήτρας.
  Επιλέγοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και εξασφαλίζοντας για τον εαυτό της έναν επαρκή εφοδιασμό με βιταμίνες και πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά, ακόμα και πολύ πριν από τη σύλληψη, δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη του μωρού που μεγαλώνει μέσα της.

  Τι είναι το Fertilovit F OR 2;
  Το Fertilovit F OR 2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
  Ενισχύει την αναπαραγωγική διαδικασία και την εγκυμοσύνη με μια ολοκληρωμένη σειρά βιταμινών, αντιοξειδωτικών και ιχνοστοιχείων, σε συνδυασμό με μια ασφαλή δόση φυλλικού οξέος.

  Το φυλλικό οξύ ανήκει στην ομάδα των βιταμινών Β και περιέχεται σε πολλές πηγές τροφίμων, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.
  Ωστόσο, είναι πολύ ευαίσθητο στη θερμότητα και καταστρέφεται εύκολα.

  Οι γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες ή διανύουν ήδη την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την επαρκή πρόσληψη φυλλικού οξέος, λόγω της σημασίας του, όχι μόνο για το φυσιολογικό σχηματισμό του αίματος, αλλά και για τη φυσιολογική διαίρεση των κυττάρων και τη σωστή ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  Άλλες βιταμίνες της ομάδας Β, όπως η Β6 και η Β12, είναι επίσης σημαντικές για την ομαλή κυτταρική διαίρεση, ενώ απαιτούνται και για το μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.
  Το παντοθενικό οξύ (άλλη μια βιταμίνη Β) συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών.
  Πολλές από αυτές τις ορμόνες είναι ορμόνες του φύλου, παίζοντας τεράστιο ρόλο την αναπαραγωγή.
  Το συνένζυμο Q10 εμπλέκεται στο μιτοχονδριακό μεταβολισμό.
  Τα μιτοχόνδρια, τα οποία αποκαλούνται συχνά και ως "εργοστάσια του κυττάρου", παράγουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται τα κύτταρα, ενώ στην περίοδο πριν από τη σύλληψη συμμετέχουν και στην ωρίμανση των ωοκυττάρων.
  Τέλος, μεγάλης ζωτικής σημασίας είναι ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, το ιώδιο και τα αντιοξειδωτικά.
  Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά οξυγόνου στο αίμα, ενώ το ιώδιο, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο των θυρεοειδικών ορμονών, εμπλέκεται στην κανονική λειτουργία του θυρεοειδούς.
  Τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και Ε, μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του κυτταρικού DNA, από το οξειδωτικό stress.
  Για βέλτιστο αποτέλεσμα, το Fertilovit F OR 2 περιέχει βιταμίνη C παρατεταμένης απελευθέρωσης.

  Χρήση: Ημερήσια δοσολογία 1 κάψουλα την ημέρα, ανεξαρτήτως ή μαζί με κάποιο γεύμα.
  Περιεκτικότητες (ανά κάψουλα): Κάντε click στην καρτέλα "Περιεκτικότητες".

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα για την υποστήριξη των απαιτήσεων των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης & του θηλασμού
  Fertilovit F OR 2 30caps (9120045080162)
  Προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει με ασφάλεια τις ιδιαίτερες διαιτητικές απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
  Το Fertilovit F OR 2 είναι μια ισορροπημένη φόρμουλα με 400mg φυλλικού οξέος, που σέβεται τη φυσική λειτουργία του γυναικείου οργανισμού στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας, παρέχοντας ανώτατης ποιότητας, καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.


  Ιδιότητες:
 • Προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει με ασφάλεια τις ιδιαίτερες διαιτητικές απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 • Με φυλλικό οξύ (400mg), βιταμίνες του συμπλέγματος Β, συνένζυμο Q10, ιώδιο, σίδηρο και βιταμίνη C παρατεταμένης απελευθέρωσης.
 • Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, ζελατίνη ή γενετικά τροποποιημένες ουσίες.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους ή vegans.

  Από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης, ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά μέσα στο σώμα της γυναίκας.
  Η δημιουργία και ο ερχομός μίας νέας ζωής είναι μία μοναδική εμπειρία, δεν παύει όμως να έχει και αρκετές απαιτήσεις.
  Σύμφωνα με όλες τις επιστημονικές μελέτες, κάθε μέλλουσα μητέρα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιδιού της, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο σώμα της και στο περιβάλλον της μήτρας.
  Επιλέγοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και εξασφαλίζοντας για τον εαυτό της έναν επαρκή εφοδιασμό με βιταμίνες και πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά, ακόμα και πολύ πριν από τη σύλληψη, δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη του μωρού που μεγαλώνει μέσα της.

  Τι είναι το Fertilovit F OR 2;
  Το Fertilovit F OR 2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
  Ενισχύει την αναπαραγωγική διαδικασία και την εγκυμοσύνη με μια ολοκληρωμένη σειρά βιταμινών, αντιοξειδωτικών και ιχνοστοιχείων, σε συνδυασμό με μια ασφαλή δόση φυλλικού οξέος.

  Το φυλλικό οξύ ανήκει στην ομάδα των βιταμινών Β και περιέχεται σε πολλές πηγές τροφίμων, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.
  Ωστόσο, είναι πολύ ευαίσθητο στη θερμότητα και καταστρέφεται εύκολα.

  Οι γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες ή διανύουν ήδη την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την επαρκή πρόσληψη φυλλικού οξέος, λόγω της σημασίας του, όχι μόνο για το φυσιολογικό σχηματισμό του αίματος, αλλά και για τη φυσιολογική διαίρεση των κυττάρων και τη σωστή ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  Άλλες βιταμίνες της ομάδας Β, όπως η Β6 και η Β12, είναι επίσης σημαντικές για την ομαλή κυτταρική διαίρεση, ενώ απαιτούνται και για το μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.
  Το παντοθενικό οξύ (άλλη μια βιταμίνη Β) συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών.
  Πολλές από αυτές τις ορμόνες είναι ορμόνες του φύλου, παίζοντας τεράστιο ρόλο την αναπαραγωγή.
  Το συνένζυμο Q10 εμπλέκεται στο μιτοχονδριακό μεταβολισμό.
  Τα μιτοχόνδρια, τα οποία αποκαλούνται συχνά και ως "εργοστάσια του κυττάρου", παράγουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται τα κύτταρα, ενώ στην περίοδο πριν από τη σύλληψη συμμετέχουν και στην ωρίμανση των ωοκυττάρων.
  Τέλος, μεγάλης ζωτικής σημασίας είναι ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, το ιώδιο και τα αντιοξειδωτικά.
  Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά οξυγόνου στο αίμα, ενώ το ιώδιο, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο των θυρεοειδικών ορμονών, εμπλέκεται στην κανονική λειτουργία του θυρεοειδούς.
  Τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και Ε, μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του κυτταρικού DNA, από το οξειδωτικό stress.
  Για βέλτιστο αποτέλεσμα, το Fertilovit F OR 2 περιέχει βιταμίνη C παρατεταμένης απελευθέρωσης.

  Χρήση: Ημερήσια δοσολογία 1 κάψουλα την ημέρα, ανεξαρτήτως ή μαζί με κάποιο γεύμα.
  Περιεκτικότητες (ανά κάψουλα): Κάντε click στην καρτέλα "Περιεκτικότητες".

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα για την υποστήριξη των απαιτήσεων των γυναικών πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης & του θηλασμού
  Fertilovit F THY 90caps (9120045080049)
  Ειδικό διατροφικό συμπλήρωμα χωρίς ιώδιο ή γλουτένη, που συμβάλλει θετικά στη λειτουργία του ενδοκρινικού και ανοσοποιητικού συστήματος των γυναικών στις οποίες απαγορεύεται η λήψη ιωδίου.

  Προηγμένη διαιτητική σύνθεση χωρίς ιώδιο, με ψευδάργυρο, βιταμίνες C και Ε, συνένζυμο Q10 και σελήνιο παρατεταμένης απελευθέρωσης, που μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

  Τι είναι το Fertilovit FTHY και ποια είναι η λειτουργία του:
  Το Fertilovit FTHY είναι ένα διαιτητικό διατροφικό σύμπλεγμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς προσαρμοσμένους για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (όπως η θυρεοειδίτιδα του Hashimoto), οι οποίες προσπαθούν να συλλάβουν ή θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους.
  Ιδανικό για τη βελτίωση της γονιμότητας και της υγείας γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (όπως Hashimoto).

  Κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα σε ασθενείς με Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, όταν απαιτείται επιπλέον αντιοξειδωτική προστασία και διατροφική υποστήριξη της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.

 • Χωρίς γενετικά τροποποιημένες ουσίες, γλουτένη, λακτόζη ή ζελατίνη.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους.
 • Ιδανικό για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 90 Κάψουλες
 • Ορθομοριακή φόρμουλα με βιταμίνες, μέταλλα & αντιοξειδωτικά, προσαρμοσμένη για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών
  Fertilovit F THY 30caps (9120045080179)
  Ειδικό διατροφικό συμπλήρωμα χωρίς ιώδιο ή γλουτένη, που συμβάλλει θετικά στη λειτουργία του ενδοκρινικού και ανοσοποιητικού συστήματος των γυναικών στις οποίες απαγορεύεται η λήψη ιωδίου.

  Προηγμένη διαιτητική σύνθεση χωρίς ιώδιο, με ψευδάργυρο, βιταμίνες C και Ε, συνένζυμο Q10 και σελήνιο παρατεταμένης απελευθέρωσης, που μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

  Τι είναι το Fertilovit FTHY και ποια είναι η λειτουργία του:
  Το Fertilovit FTHY είναι ένα διαιτητικό διατροφικό σύμπλεγμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς προσαρμοσμένους για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (όπως η θυρεοειδίτιδα του Hashimoto), οι οποίες προσπαθούν να συλλάβουν ή θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους.
  Ιδανικό για τη βελτίωση της γονιμότητας και της υγείας γυναικών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (όπως Hashimoto).

  Κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα σε ασθενείς με Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, όταν απαιτείται επιπλέον αντιοξειδωτική προστασία και διατροφική υποστήριξη της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.

 • Χωρίς γενετικά τροποποιημένες ουσίες, γλουτένη, λακτόζη ή ζελατίνη.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους.
 • Ιδανικό για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

  Συσκευασία: 30 Κάψουλες
 • Ορθομοριακή φόρμουλα με βιταμίνες, μέταλλα & αντιοξειδωτικά, προσαρμοσμένη για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών
  Εμφάνιση      1 - 20 από 59
  Back to top