Δυσπεψία

Ταξινόμηση:  
Πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
Συμπλήρωμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ιδανικό για τη διαιτητική διαχείρηση ατόμων με Σύνδρομο Ευρέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ)
Συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη συμβιωτική σύσταση
Συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη συμβιωτική σύσταση
Δραστικό σκεύασμα για την καθημερινή φροντίδα του στομάχου, αντιμετώπιση της γαστρίτιδας, των πόνων & της καούρας
Συμπλήρωμα με φυσική λακτόζη, για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη & θέλουν να αντιμετωπίσουν συμπτώματα όπως φούσκωμα ή διάρροια
Ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου όπως κοιλιακό άλγος, διάρροια, φούσκωμα & δυσκοιλιότητα
Συμπλήρωμα διατροφής μπρομελαΐνης, ιδανικό για την υγεία των αρθρώσεων & την υποβοήθηση της πέψης λιπαρών & πρωτεϊνικών γευμάτων
Συμπλήρωμα διατροφής με γνήσια μαστίχα Χίου & γλουταμίνη, ιδανικό για τη φυσιολογική λειτουργία του γαστροπεπτικού συστήματος
Συμπλήρωμα διατροφής με επιστημονικά αποδεδειγμένη μείωση των συμπτωμάτων του σύνδρομου ευερέθιστου εντέρου
Συμπλήρωμα που αντιμετωπίζει τις κολπικές λοιμώξεις & συμβάλλει στη σωστή ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου (βακτήρια & μύκητες)
Τα "δάκρυα της Χίου" σε μόνο μία κάψουλα, εμπλουτισμένη με Ινουλίνη
Πολυφόρμουλα πεπτικών ενζύμων για την υγιή πεπτική λειτουργία, τη διάσπαση των λιπών, υδατανθράκων & πρωτεϊνών
Συμπλήρωμα χρήσιμο σε περιπτώσεις δυσπεψίας, μετεωρισμού, αερίων & άλλων διαταραχών του γαστροπεπτικού συστήματος
Συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα προβιοτικών & βιταμινών, ιδανικό για το έντερο & το ανοσοποιητικό
Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά, που εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο μικροβίωμα του εντέρου, ιδανικό για παθήσεις του γαστρεντερικού
Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σιροπιού για την καούρα, τις όξινες αναγωγές & τη δυσπεψία
O φυσικός τρόπος για αποτελεσματική ανακούφιση από τη δυσπεψία & το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου!
Συμπλήρωμα διατροφής με έλαιο ρίγανης για την θεραπεία ενοχλήσεων του γαστρεντερικού συστήματος ή αναπνευστικών προβλημάτων
Συμπληρώμα διατροφής με 4 επιλεγμένα στελέχη φιλικών βακτηριδίων, ιδανικό για τη ρύθμιση γαστρεντερικών διαταραχών
Lilly Proibs 250mg (Lemon) 30τμχ (7350019121504)
Το Proibs προορίζεται για τους ασθενείς που πάσχουν από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ), το οποίο είναι μια συνηθισμένη λειτουργική γαστρεντερική διαταραχή.

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ), είναι μια συνηθισμένη λειτουργική γαστρεντερική διαταραχή που συνήθως εκδηλώνεται με ποικίλα συμπτώματα, που περιλαμβάνουν κοιλιακό άλγος, φούσκωμα και μεταβολές στην κινητικότητα του εντέρου, όπως διάρροια ή και δυσκοιλιότητα.
Το Proibs είναι ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ) και είναι κατάλληλο για όλες τις υποομάδες του ΣΕΕ, είτε αφορά δυσκοιλιότητα (IBS-C), διάρροια (IBS-D) ή με εναλλαγή αυτών (IBS-M).Ιδιότητες:
 • Πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν, ιδανικό για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.
 • Με τον δραστικό παράγοντα ΑVH 200, που προέρχεται από τον συνδυασμό περισσοτέρων από 75 διαφορετικά δραστικά συστατικά από το φύλλο της αλόης.
 • Σε φακελίσκους με υπέροχη γεύση λεμόνι.

  Συσκευασία: 250 MG x 30 Φακελίσκοι
 • Πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  Uni-Pharma LactoLevure IBS 30τμχ (5206938002917)
  Το LactoLevure IBS της Uni-Pharma είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που στοχεύει στη διαιτητική διαχείριση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου.
  Περιέχει 3 επιλεγμένα στελέχη βακτηρίων γαλακτικού οξέος μαζί με βιταμίνη D.


  Τα προβιοτικά συνεισφέρουν σημαντικά στην άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών και στην ομαλοποίηση της εντερικής χλωρίδας:
 • Το Lactobacillus plantarum φαίνεται ότι βελτιώνει την πέψη, και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  Συγκεκριμένα, φαίνεται πως μειώνει τα συμπτώματα ΣΕΕ, καταπολεμά διάφορα παθογόνα του εντέρου και μειώνει τον μετεωρισμό.
 • Το Pediococcus acidilactici συνεισφέρει στην υγεία του γαστρεντερικού συστήματος.
  Έρευνες έχουν δείξει πως τα αποτελέσματα για τη διαχείριση του ΣΕΕ είναι βέλτιστα με τον συγκεκριμένο συνδυασμό προβιοτικών.
 • Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του ΣΕΕ.
  Έχει παρατηρηθεί ανεπάρκεια της βιταμίνης σε πολλά άτομα με ΣΕΕ και η αύξηση των επιπέδων της θεωρείται πως θα μπορούσε να μειώσει τα συμπτώματα.

  Δοσολογία: 1 φακελίσκος ημερησίως.

  Χρήση:
 • Αδειάστε το περιεχόμενο κατευθείαν στο στόμα και καταπιείτε, ή διαλύστε το περιεχόμενο σε 200ml κρύου νερού και πιείτε το αμέσως.
 • Συστήνεται η λήψη για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

  Προφυλάξεις:
 • Να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό κάτω των 25°C, μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία.
 • Μην το καταψύξετε.
 • Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

  Διατροφικές πληροφορίες: Κάντε click στην καρτέλα "Διατροφικές πληροφορίες".

  Συσκευασία: 30 Φακελίσκοι / Sticks
 • Συμπλήρωμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ιδανικό για τη διαιτητική διαχείρηση ατόμων με Σύνδρομο Ευρέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ)
  Genecom Terra Biotic 30tabs (5214000633204)
  Συμπλήρωμα διατροφής για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας με 13 δισεκατομμύρια ζωντανά και ενεργά προβιοτικά υψηλής γαστροανθεκτικότητας.

  Το Terra Βiotic:
 • Είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής, του οποίου η ειδική σύνθεση με γαλακτοβάκιλους, ενδοσυμβιοτικά βακτήρια (Bifidobacteria), ινουλίνη, λακτοφερρίνη και με 13 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικροοργανισμούς ανά κάψουλα, συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εντέρου.
 • Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, όταν διαταράσσεται από αντιβιοτικά, κάποιες τροφές, διαταραχές στομάχου, δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διάρροια ή λήψη αντισυλληπτικών.
 • Αυξάνει τον αριθμό των φιλικών προς το έντερο βακτηριδίων, δημιουργώντας μια υγιή χλωρίδα, η οποία βοηθά και στην πέψη.

  Συσκευασία: 30 Ταμπλέτες
 • Συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη συμβιωτική σύσταση
  Genecom Terra Biotic 10tabs (5214000633037)
  Συμπλήρωμα διατροφής για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας με 13 δισεκατομμύρια ζωντανά και ενεργά προβιοτικά υψηλής γαστροανθεκτικότητας.

  Το Terra Βiotic:
 • Είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής, του οποίου η ειδική σύνθεση με γαλακτοβάκιλους, ενδοσυμβιοτικά βακτήρια (Bifidobacteria), ινουλίνη, λακτοφερρίνη και με 13 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικροοργανισμούς ανά κάψουλα, συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εντέρου.
 • Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, όταν διαταράσσεται από αντιβιοτικά, κάποιες τροφές, διαταραχές στομάχου, δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διάρροια ή λήψη αντισυλληπτικών.
 • Αυξάνει τον αριθμό των φιλικών προς το έντερο βακτηριδίων, δημιουργώντας μια υγιή χλωρίδα, η οποία βοηθά και στην πέψη.

  Συσκευασία: 10 Ταμπλέτες
 • Συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη συμβιωτική σύσταση
  Metapharm Synosan Anisco 60tabs (400000038615)
  Δραστικό σκεύασμα για την καθημερινή φροντίδα του στομάχου και αντιμετώπιση με καλά αποτελέσματα της γαστρίτιδας, των πόνων και της καούρας του στομάχου.
  Το Synosan Anisco είναι χρήσιμο για όσους έχουν βιαστική διατροφή και stress, αποτρέποντας δυσάρεστες συνέπειες επειδή μειώνει ή και αποτρέπει το φούσκωμα και τα αέρια που πιέζουν το διάφραγμα και επιβαρύνουν την καρδιά και τους πνεύμονες.


  Σύνθεση:
 • Μάραθος (50mg).
 • Χαμομήλι (50mg).
 • Γλυκόριζα (50mg).
 • Γλυκάνισος (37,5mg).
 • Κύμινο (37,5mg).

  Συστατικά και οφέλη:
 • Μάραθος (Foeniculum vulgare):Στο έλαιο του περιέχεται ανηθόλη και μαραθόλη.
  Είναι αντισπασμωδικό και αντιβακτηριδιακό.
  Καταπραϋντικό της δυσπεψίας, προάγει τη χώνεψη της τροφής.
  Κατάλληλο για κολικούς, καούρες και τυμπανισμό.
  Διεγείρει την όρεξη και την πέψη.
 • Χαμομήλι (Matricaria chamomilla): Ανακουφίζει από πόνο, επουλώνει πληγές, έχει αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση.
  Έχει αντιμικροβιακή δράση και επουλώνει έλκη στομάχου και αποτρέπει την εκδήλωσή τους.
  Έχει αντιμυκητιασική δράση (έλκη στόματος).
  Έχει ηρεμιστική δράση στα πεπτικά προβλήματα (νευρικής προέλευσης) και επίσης προάγει τον ύπνο.
  Επίσης επιδρά στις λείες μυϊκές ίνες, χαλαρώνοντας τους σπασμούς καθιστώντας το κατάλληλο για φούσκωμα, καούρες και διάρροια.
 • Γλυκόριζα (Glycyrrhiza glabra): Περιέχει γλυκορητινικό οξύ που έχει παρόμοια δομή με τις ορμόνες του φλοιού των επινεφριδίων, για αυτό έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση.
  Με ήπια καθαρτική δράση, ελαττώνει τα όξινα επίπεδα του στομάχου και ανακουφίζει από την καούρα.
  Διαθέτει αξιοσημείωτη δυνατότητα επούλωσης στομαχικών ελκών, επειδή εξαπλώνει μια προστατευτική ζελατινοειδή επίστρωση επάνω στα στομαχικά τοιχώματα.
  Καταπραΰνει τους σπασμούς του παχέος εντέρου.
  Αυξάνει τη ροή της χολής και μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης.
  Επίσης, έχει αντισπασμωδική και αποχρεμπτική δράση.
 • Γλυκάνισος (Pimpinella anisum): Ανακουφίζει από δυσπεψία, φούσκωμα και κωλικούς.
  Έχει χαλαρωτική και αποχρεμπτική δράση. Περιέχει πτητικά έλαια, όπως ανισόλη ή χολίνη και δρα ευεργετικά στην πέψη, στο ήπαρ και στο κυκλοφορικό σύστημα.
  Αποτελεσματικό ενάντια σε σπασμούς των μυών του στομάχου και του εντέρου.
  Βοηθά στην αποβολή αερίων και αυξάνει την έκκριση των ενδοκρινών αδένων.
  Επίσης, βοηθά στην περισταλτικότητα του πεπτικού συστήματος.
 • Κύμινο (Cyminum cyminum): Χρησιμοποιείται εσωτερικά για τα αέρια που δημιουργούνται στο στομάχι προκαλώντας αεροφαγία και μετεωρισμό.
  Έχει καλά αποτελέσματα στην ανορεξία και στη δυσπεψία.
  Επίσης δρά ως καρδιοτονωτικό, διουρητικό, εμμηναγωγό, σπασμολυτικό και αποχρεμπτικό.

 • Δοσολογία: 2-3 φορές την ημέρα από 1 ταμπλέτα, μαζί με το γεύμα.

  Κατάλληλο:
 • Για όσους έχουν βιαστική διατροφή και stress, αποτρέποντας δυσάρεστες συνέπειες επειδή μειώνει ή και αποτρέπει το φούσκωμα και τα αέρια.
 • Σε δυσπεψία, τάση για εμετό, ανορεξία και σε συμπτώματα μετά από χολοκυστεκτομή.

  Συσκευασία: 60 Ταμπλέτες
 • Δραστικό σκεύασμα για την καθημερινή φροντίδα του στομάχου, αντιμετώπιση της γαστρίτιδας, των πόνων & της καούρας
  Quest Lactase 200mg 30caps (5022339186014)
  Συμπλήρωμα διατροφής με φυσική λακτόζη, το Lactase της Quest είναι ιδανικό προϊόν για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και θέλουν να αντιμετωπίσουν τα δυσάρεστα συμπτώματα (όπως φούσκωμα ή διάρροια).

  Το συμπλήρωμα διατροφής Lactase της Quest απευθύνεται στα άτομα εκείνα που εμφανίζουν δυσανεξία στη λακτόζη, εμφανίζουν δηλαδή δυσκολία στην πέψη (διάσπαση) της λακτόζης του γάλακτος και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων, λόγω της ελλιπούς παραγωγής του ενζύμου.
  Παρέχει 200mg λακτάσης, μπορεί επομένως να βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσανεξία στη λακτόζη όπως ο σοβαρός τυμπανισμός, το άλγος στην κοιλιακή χώρα και η διάρροια.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή δραστικότητα του ενζύμου λακτάση.
 • Ιδανικό για αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσανεξία στη λακτόζη όπως ο σοβαρός τυμπανισμός, το άλγος στην κοιλιακή χώρα και η διάρροια.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους ή vegans.
 • Δεν περιέχει υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

  Δοσολογία και χρήση: Λαμβάνετε μια ή δύο ταμπλέτες, με την έναρξη κατανάλωσης γάλακτος ή γαλακτοκομικών προϊόντων.

  Σημειώσεις:
 • Τα προϊόντα που προσφέρονται δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.
 • Τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα και μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

  Συσκευασία: 200 MG x 30 Ταμπλέτες
 • Συμπλήρωμα με φυσική λακτόζη, για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη & θέλουν να αντιμετωπίσουν συμπτώματα όπως φούσκωμα ή διάρροια
  Power Health Platinum Range Probiozen Med 15caps (5200321010978)
  Το Probiozen Med της Power Health περιέχει μίγμα γαλακτικών βακτηρίων από Lactobacillus acidophilus και Lactobacillus reuteri.
  Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, κλινικά ελεγμένο για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου σε δυσκοιλιότητα.
  Τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου περιλαμβάνουν επαναλαμβανόμενο κοιλιακό άλγος, διάρροια, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα.


  Ιδιότητες:
 • Ιατροτεχνολογικό προϊόν που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, με συμπτώματα όπως επαναλαμβανόμενο κοιλιακό άλγος, διάρροια, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα.
 • Αποτελούμενο από μίγμα γαλακτικών βακτηρίων από Lactobacillus acidophilus και Lactobacillus reuteri.
 • Κλινικά ελεγμένο για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου σε δυσκοιλιότητα.
 • Δεν περιέχει αρώματα, αλάτι, γλουτένη, λακτόζη ή συντηρητικά.

  Δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως, με αρκετό νερό.
  Παρενέργειες: Η υπερδοσολογία του προιόντος δεν βελτιώνει το αποτέλεσμα και μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές παρενέργειες.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  Προσοχή: Δεν συνιστάται σε παιδιά και εφήβους κάτω των 12 ετών.

  Γενικές προφυλάξεις:
 • Συνιστάται να πραγματοποιείται αντίστοιχη παύση 3-5 ημερών κάθε φορά μετά από 30 ημέρες συνεχόμενης λήψης αυτού του προϊόντος (σύμφωνα με την οδηγία 93/42 / ΕΟΚ σχετικά με τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα).
 • Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εφόσον έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας.
 • Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν.
 • Εάν δεν έχει σημειωθεί βελτίωση 2-3 ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας ή εάν τα συμπτώματα έχουν επιδεινωθεί σημαντικά (π.χ. αν ο πυρετός φτάσει τους 38°C), ζητήστε ιατρική συμβουλή.

  Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών.

  Συσκευασία: 15 Κάψουλες
 • Ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου όπως κοιλιακό άλγος, διάρροια, φούσκωμα & δυσκοιλιότητα
  Lamberts Bromelain 1250GDU 500mg 60tabs (5055148413118)
  Συμπλήρωμα διατροφής της Lamberts, το Bromelain 1000GDU ενισχύει την υγεία των αρθρώσεων και δρα ως υποβοηθητικό της πέψης.

  Το Bromelain αποτελεί ένζυμο που προέρχεται από μίσχο του φρέσκου ανανά και είναι ευρέως γνωστό ως πεπτικό ένζυμο.
  Βοηθάει στην πέψη λιπαρών και υψηλής πρωτεΐνικής σύνθεσης γευμάτων.
  Πρόσφατες έρευνες ωστόσο, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας στην χρήση του Bromelain ως συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων, ιδιαίτερα των διαστρεμμάτων.
  Ως μηχανισμός δράσης του Bromelain προτείνεται η τροποποίηση της φλεγμονώδους απόκρισης, μέσω τόσο της αναστολής παραγωγής προσταγλανδινών που προάγουν την φλεγμονή, όσο και μέσω της ευόδωσης παραγωγής των προσταγλανδινών με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

  Για την ενίσχυση της δράσης του δύναται να συγχορηγηθεί με κουρκουμίνη (turmeric), για τον λόγο αυτό πολλοί ιατροί προτείνουν τη λήψη και των δύο σκευασμάτων ταυτόχρονα.
  Το Bromelain φαίνεται ότι βοηθάει την απορρόφηση της κουρκουμίνης, που αποτελεί το δραστικό συστατικό του Turmeric.

  Για την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας του προϊόντος απαιτούνται συγκεκριμένα επίπεδα ενζυμικής δραστικότητας, που ανέρχονται στις 2000 GDU (Gelatin-Dissolving Units) ανά γραμμάριο.
  Για τον λόγο αυτό πρέπει να χρησιμοποιούνται προϊόντα που εξασφαλίζουν τα ανωτέρω αναγραφόμενα επίπεδα ενζυμικής δραστικότητας, όπως το Bromelain της Lamberts.


 • Χρόνος αφομοίωσης, λιγότερο από 30 λεπτά.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους.

  Συσκευασία: 500 MG x 60 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής μπρομελαΐνης, ιδανικό για την υγεία των αρθρώσεων & την υποβοήθηση της πέψης λιπαρών & πρωτεϊνικών γευμάτων
  Sky Premium Life Mastic & Glutamine 60caps (5200408701416)
  Η Sky Premium Life, συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Ά ύλες, την παραγωγή με βάση τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και στην ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.
  Το Mastic & Glutamine είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό από γνήσια μαστίχα Χίου και L-Γλουταμίνη.


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με γνήσια μαστίχα Χίου και L-Γλουταμίνη.
 • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του γαστροπεπτικού συστήματος.
 • Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη ή αλάτι.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους (vegetarians) ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).

  Κύρια συστατικά:
 • Μαστίχα Χίου: Η μαστίχα Χίου προέρχεται από τη φυσική ρητίνη των μαστιχόδεντρων στο νότιο τμήμα της Χίου και έχει χαρακτηριστεί ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π).
  Χρησιμοποιείται ευρέως στην πρακτική ιατρική για τις φυτοθεραπευτικές της ιδιότητες, ενώ θεωρείται ότι δρα υποστηρικτικά στο γαστροπεπτικό σύστημα.
 • L-Γλουταμίνη: Πρόκειται για ένα αμινοξύ (δομικό στοιχείο των πρωτεϊνών) που συμμετέχει σε αρκετές λειτουργίες του οργανισμού και υποστηρίζει τη δράση της μαστίχας.

  Περιεχόμενο (ανά 1 κάψουλα): Κάντε click στην καρτέλα "Σύνθεση".
  Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα, μετά το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας.
  Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
  Φύλαξη: Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε ξηρό μέρος και σε θερμοκρασία δωματίου (ώς 25°C).

  Προφυλάξεις:
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Συσκευασία: 60 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής με γνήσια μαστίχα Χίου & γλουταμίνη, ιδανικό για τη φυσιολογική λειτουργία του γαστροπεπτικού συστήματος
  Biocodex Symbiosys Alflorex 30caps (3583310000368)
  Το Biocodex Symbiosys Alflorex αντιμετωπίζει τα τυπικά συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (Σ.Ε.Ε.), καθώς προσδένεται στο ερεθισμένο έντερο και δημιουργεί μια καταπραϋντική και ενισχυτική επίστρωση, μειώνοντας έτσι την διαταραχή της δομής του εντερικού τοιχώματος.

  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (Σ.Ε.Ε.).
 • Με 1 x 109 (1 δισεκατομμύριο) βακτήρια της μοναδικής προβιοτικής καλλιεργείας Bifidobacterium longum 3564 (B.longum), ανά καψάκιο κατά την παρασκευή του.
 • Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, σόγια ή συντηρητικά.
 • Κατάλληλο και για χορτοφάγους ή και άτομα που ακολουθούν διατροφή χαμηλή σε FODMAP.  Σύμμαχος του μικροβιώματος και της υγείας του εντέρου: Με την μοναδική καλλιέργεια του στελέχους Bifidobacterium longum 3564 (B.longum), μειώνει αποδεδειγμένα τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (Σ.Ε.Ε.), όπως:
 • Μετεωρισμό, φούσκωμα, αέρια.
 • Κοιλιακό πόνο.
 • Διάρροια και δυσκοιλιότητα.

  Προσφέρει μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μείωση των συμπτωμάτων αυτής της πάθησης.
  Το τοίχωμα του εντέρου παίζει θεμελιώδη ρόλο στην εμφάνιση των συμπτωμάτων αυτού του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου που βιώνουν άσχημα από εκείνους που πάσχουν.
  Πράγματι, όταν διαταράσσεται αυτό το εντερικό φράγμα, τα παθογόνα καθώς και τα επιβλαβή στοιχεία μπορούν να εισέλθουν στο έντερο και να είναι η αιτία του ερεθισμού.


  Δοσολογία: Λάβετε 1 καψάκιο μια φορά την ημέρα ημερησίως, για 1 μήνα.
  Χρήση: Μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς συνοδεία φαγητού, με επαρκή ποσότητα υγρού (όπως νερό ή γαλα, αλλά όχι όξινα ροφήματα, όπως χυμούς).

  Φύλαξη:
 • Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μικρότερη των 25°C, σε ξηρό περιβάλλον.
 • Δεν απαιτείται ψύξη του προϊόντος.

  Συσκευασία: 30 Καψάκια
 • Συμπλήρωμα διατροφής με επιστημονικά αποδεδειγμένη μείωση των συμπτωμάτων του σύνδρομου ευερέθιστου εντέρου
  Healthia Candida Relief 517mg 60caps (5200131350387)
  Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής πολλαπλών δράσεων γύρω από την καντιντίαση (Candida Albicans), λοιμώξεις από μύκητες, πεπτικές διαταραχές και υγεία του εντέρου.
  Το Healthia Candida Relief περιέχει 15 ισχυρά συστατικά συμπεριλαμβανομένου βιο-ενεργών βοτάνων, προβιοτικών καθώς και άλλων φυσικών στοιχείων που αποτοξινώνουν και προστατεύουν, με αντιβακτηριδιακές αντιμικροβιακές και αντιμυκητισιακές ιδιότητες.


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλλει στη σωστή ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου (βακτήρια και μύκητες)
 • Συμβάλλει στην ακεραιότητα της γαστρεντερικής οδού.
 • Συμβάλλει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των φιλικών βακτηρίων και προβιοτικών.
 • Εξισορροπεί τις πεπτικές διαταραχές και την υγεία του εντέρου.
 • Ιδανικό για χρήση σε συνδυασμό με δίαιτα χαμηλή σε σάκχαρα, άλευρα και μαγιά.
 • Δεν περιέχει γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, πρόσθετη ζάχαρη, τροφικά πρόσθετα, χρωστικές ουσίες ή ζύμη.
 • Σε φυτικές κάψουλες κυτταρίνης.
 • Κατάλληλο και για vegetarians.

  Περιεκτικότητες (ανά κάψουλα):
 • Καπρυλικό οξύ (από 250mg ακαθάριστο καπρυλικό μαγνήσιο) 212,5mg.
 • Σκόνη σκόρδου 25mg.
 • Σκόνη αλόης βέρα (εκχύλισμα 200x) 15mg.
 • Σκόνη φλοιού κανέλας 15mg.
 • Κουερσετίνη 15mg.
 • Σκόνη παντζαριού 15mg.
 • Θυμάρι 10mg.
 • Προβιοτικό Lactobacillus acidophilus (10 δισεκατομμύρια / γραμμάριο) 10mg.
 • Προβιοτικά Bifidobacteria (10 δισεκατομμύρια / γραμμάριο) 10mg.
 • Γαρίφαλα 10mg.
 • Εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ 10mg.
 • Γλυκοζαμίνη (Χορτοφαγική πηγή) 8mg.
 • Φύλλο δενδρολίβανου (εκχύλισμα 10:1) 8mg.
 • Ρίγανη 5mg.
 • Ψευδάργυρος (κιτρικό) 5mg.

  Χρήση:
 • Εάν λαμβάνεται μόνο του (χωρίς λήψη άλλου συμπληρώματος) θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με αυξημένη δοσολογία 3-4 κάψουλες κατά τη διάρκεια της μέρας για 2 εώς 4 εβδομάδες.
 • Κατόπιν, μειώστε τη δοσολογία σε 1 κάψουλα 1 εώς 3 φορές την ημέρα.
 • Λαμβάνετε κατά προτίμηση μαζί με το φαγητό.

  Αντενδείξεις: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερησία δόση.

  Προφυλάξεις:
 • Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
 • Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση από άτομα κάτω των 18 καθώς και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
 • Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
 • Μην το καταναλώσετε αν το εσωτερικό αυτοκόλλητο ασφαλείας λείπει.
 • Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας.
 • Δε πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής.

  Κατάλληλο για:
 • Καντιντίαση (Candida albicans).
 • Κακοσμία στόματος.
 • Φούσκωμα, μετεωρισμός.
 • Κακοσμία σώματος.
 • Επικαλυμμένη γλώσσα.
 • Κοιλιοκάκη.
 • Νόσος του Crohn και σπαστική κολίτιδα.
 • Διάρροια.
 • Πεπτικές διαταραχές.
 • Επίμονα αέρια με ιδιαίτερη κακοσμία.
 • Πέτρες στη χολή.
 • Δυσπεψίες και παλινδρόμηση.
 • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).
 • Σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου.

  Συσκευασία: 517 MG x 60 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα που αντιμετωπίζει τις κολπικές λοιμώξεις & συμβάλλει στη σωστή ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου (βακτήρια & μύκητες)
  Sky Premium Life Mastic 60tabs (5200408700945)
  Η μαστίχα περιέχει πολλές ευεργετικές βιοδραστικές ενώσεις.
  Οι κυριότερες είναι τα τριτερπενικά οξέα (όπως η ισομαστιχαδιενονάλη) και τα τριτερπένια.
  Αυτές οι ενώσεις είναι φυσικά αντιβιοτικά και ισχυρά αντιφλεγμονώδη.


 • Μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της Φλεγμονώδους Νόσου του Εντέρου (IBD).
 • Μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της νόσου του Crohn και να βελτιώσει τη γενική ευεξία.
 • Βοηθά στην Δυσπεψία.
 • Μπορεί να θεραπεύσει τα έλκη.
 • Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της λοίμωξης από Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.
 • Καταπολεμά τα μικρόβια.
 • Μειώνει τη χοληστερόλη.
 • Ενισχύει τη Στοματική Υγιεινή.
 • Μπορεί να βοηθήσει στον Διαβήτη.
 • Μειώνει τα συμπτώματα της Γαστρίτιδας.

 • Κατάλληλο για χορτοφάγους.
 • Χωρίς ζάχαρη.
 • Χωρίς αλάτι.
 • Χωρίς άμυλο.

  Συσκευασία: 60 Ταμπλέτες
 • Τα "δάκρυα της Χίου" σε μόνο μία κάψουλα, εμπλουτισμένη με Ινουλίνη
  Now Foods Super Enzymes 90tabs (733739029607)
  Το Super Enzymes περιέχει έναν συνδυασμό πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνης, παγκρεατίνης, παπαΐνης και εκχύλισμα χολής βοοειδών.
  Το μείγμα αυτό, ενισχύει τη διαδικασία της πέψης και την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών, αφού είναι ικανό να διασπά μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, υδατανθράκων και λιπιδίων και να διοχετεύει τα θρεπτικά συστατικά τους σε όλο το σώμα.


  Συστατικά και οφέλη:
 • Η βρωμελαΐνη είναι ένα ένζυμο από τον ανανά που διασπά τις ζωικές πρωτεΐνες, οι οποίες προέρχονται από μυώδη ζώα, καθιστώντας ευκολότερη τη διαδικασία της πέψης και ανακουφίζοντας από το κοιλιακό άλγος.
 • Η παγκρεατίνη είναι ένα εκχύλισμα του παγκρέατος που περιέχει ένζυμα, τα οποία ενισχύουν τη διαδικασία πέψης των υδατανθράκων, των λιπιδίων και των πρωτεϊνών.
  Η χρήση της παγκρεατίνης, υπό μορφήν συμπληρώματος, συνίσταται μόνο σε περιπτώσεις ανεπάρκειας της παραγωγής παγκρεατικών ενζύμων.
 • Η παπαΐνη είναι ένα ένζυμο από το φρούτο της παπάγιας που έχει την ικανότητα να διασπά τις πρωτεΐνες και να υποβοηθά τον οργανισμό να μεταβολίζει τις τροφές.
  Η παπαΐνη χαρακτηρίζεται από την ήπια και καταπραϋντική της δράση στο στομάχι, ενώ θεωρείται πολύ χρήσιμη ως προς την ενίσχυση της διδικασίας πέψης των πρωτεϊνών.
  Ενδείκνυται σε περιπτώσεις δυσπεψίας, μετεωρισμού, αερίων και άλλων διαταραχών του γαστροπεπτικού συστήματος.
 • Το εκχύλισμα χολής βοοειδών ενισχύει τη διάσπαση της χοληστερόλης, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα επίπεδά της.
  Επιπλέον, συμβάλλει στην απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών, όπως είναι οι βιταμίνες A, D, E και Κ.

 • Δεν περιέχει σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, ψάρια, οστρακοειδή ή ξηρούς καρπούς.

  Προσοχή:
  Συμβουλευτείτε τo γιατρό σας εάν λαμβάνετε αντιπηκτικά φάρμακα.


  Συσκευασία: 90 Ταμπλέτες
 • Πολυφόρμουλα πεπτικών ενζύμων για την υγιή πεπτική λειτουργία, τη διάσπαση των λιπών, υδατανθράκων & πρωτεϊνών
  Solgar Comfort Zone Digestive Complex 90caps (033984512993)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Comfort Zone Digestive Complex της Solgar είναι κατάλληλο για άτομα με ανάγκη τόνωσης της φυσιολογικής πέψης που ενδέχεται να έχει διαταραχθεί από συνθήκες στρες, κατανάλωσης δύσπεπτων τροφίμων ή τροφίμων που εμφανίζεται αυξημένη ευαισθησία, όπως δυσανεξίες στην λακτόζη και τη γλουτένη.

  Πρόκειται για μια ενισχυμένη φόρμουλα για το πεπτικό σύστημα που περιέχει 11 φυσικά ένζυμα που προστατεύουν το πεπτικό σύστημα και προάγουν τη πέψη.

  Οφέλη:
 • Βοηθά τη διάσπαση και την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων.
 • Βελτιώνει τη πέψη και ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της δυσπεψίας όπως το φούσκωμα.
 • Παρέχει ενεργά ένζυμα για την καλύτερη πέψη των υδατανθράκων, των λιπών, των φυτικών ινών, των πρωτεϊνών και της λακτόζης.
 • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις δυσπεψίας, μετεωρισμού, αερίων και άλλων διαταραχών του γαστροπεπτικού συστήματος.

  Κατάλληλο για άτομα με ανάγκη τόνωσης της φυσιολογικής πέψης που ενδέχεται να έχει διαταραχθεί από συνθήκες στρες, κατανάλωσης δύσπεπτων τροφίμων ή τροφίμων που εμφανίζεται αυξημένη ευαισθησία, όπως δυσανεξίες στην λακτόζη και τη γλουτένη.

  Συσκευασία: 90 Φυτικές Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα χρήσιμο σε περιπτώσεις δυσπεψίας, μετεωρισμού, αερίων & άλλων διαταραχών του γαστροπεπτικού συστήματος
  Lavdanon Probiolac 10caps (745760078806)
  Το συμπλήρωμα διατροφής Probiolac της Lavdanon είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα προβιοτικών, βιταμινών και του πρεβιοτικού ινουλίνης.
  Η μοναδικότητά του έγκειται στην ποιοτική και ποσοτική σύνθεση του από 4 δισεκατομμύρια cfu lactobacillus acpidophilus, 1 δισεκατομμύριο cfu bifidobacterium longum, 50mg νικοτιναμιδίου, 1,5mg θειαμίνης, 1,5mg ριβοφλαβίνης, 1,5mg πυριδοξίνης, 1,6mg κυανοκοβαλαμίνης και 50mg του πρεβιοτικού ινουλίνης.


  Η σύσταση της ινουλίνης της δίνει τη δυνατότητα να περνά από το στόμα χωρίς αλλοιώσεις στο παχύ έντερο και να υφίσταται ζύμωση από τα γαλακτικά ένζυμα.
  Γι' αυτό ενισχύει την αναλογία των ωφέλιμων βακτηρίων του παχέος εντέρου και της εντερικής χλωρίδας διατηρώντας αυτό σε κανονική λειτουργία.
  Τα προβιοτικά διατηρούν τα παθογόνα βακτήρια του εντέρου σε ύφεση, βοηθούν την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και συμβάλουν στην ανοσολογική λειτουργία.

  Το probiolac, ως συμπλήρωμα διατροφής προβιοτικών, πρεβιοτικών και βιταμινών ενδείκνυται λόγω της σύνθεσης του ως απαραίτητη βοήθεια στον οργανισμό για την πρόληψη και αντιμετώπιση των κάτωθι καταστάσεων:
 • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.
 • Κολπικές μολύνσεις.
 • Συμπτώματα διάρροιας.
 • Λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
 • Χρήση αντιβιοτικών με αναστροφή της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου.
 • Ελκώδης κολίτιδα.
 • Νόσος του Crohn.
 • Νόσος από H.Pylori.
 • Λοίμωξη της πεπτικής οδού από clostridium difficile.
 • Πιθανές παρενέργειες χειρουργικών επεμβάσεων στο παχύ έντερο.
 • Έκζεμα.
 • Παιδικό έκζεμα.

  Χρήση: Μια κάψουλα την ημέρα με νερό.

  Συσκευασία: 10 Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα προβιοτικών & βιταμινών, ιδανικό για το έντερο & το ανοσοποιητικό
  Cross Pharma LactoBiome 10 x 10ml (5214001323043)
  Το συμπλήρωμα διατροφής LactoBiome περιέχει προβιοτικά και εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο μικροβίωμα του εντέρου.
  Προϊόν ιδανικό για παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος και προφύλαξης του ανοσοποιητικού από τις διαταραχές που προκαλεί η λήψη αντιβιοτικών, όπως είναι η διάρροια.


  Ιδιότητες:
 • Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά.
 • Εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο μικροβίωμα του εντέρου.
 • Ιδανικό για παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος.
 • Προφυλάσσει το ανοσοποιητικό σύστημα από τις διαταραχές που προκαλεί η λήψη αντιβιοτικών, όπως είναι η διάρροια.
 • Με καινοτόμα μέθοδο ξηρής πλήρωσης, που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των ωφέλιμων βακτηρίων, χωρίς την ανάπτυξη υγρασίας.
 • Σε φιαλίδια των 10ml.

  Δοσολογία: 1 φιαλίδιο κάθε ημέρα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό.
  Χρήση: Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβίωση, συνιστάται να λαμβάνεται 2 ώρες πριν ή μετά τη λήψη της αντιβιωτικής αγωγής.

  Συσκευασία: 1Ο Φιαλίδια x 10 ML
 • Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά, που εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο μικροβίωμα του εντέρου, ιδανικό για παθήσεις του γαστρεντερικού
  PLA Gastrodep Oral solution 150ml (5214001855063)
  Το Gastrodep είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή πόσιμου διαλύματος (σιρόπι) που βοηθά στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων, όπως ο οπισθοστερνικός καύσος (καούρα), οι όξινες αναγωγές, η δυσπεψία κ.α.

  Συχνές αιτίες των συμπτωμάτων αυτών είναι η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η οισοφαγίτιδα και η λοίμωξη από Helicobacter Pylori (Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού).

  Συστατικά και οφέλη:
 • Φυτικά εκχυλίσματα από Μαστίχα Χίου, ιδιαίτερα γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές της ιδιότητες που συμβάλλει στην εκρίζωση του Helicobacter Pylori.
 • Η Γλυκόριζα χωρίς γλυκυρριζίνη, εκτός από προστατευτική και αντιφλεγμονώδη, εμφανίζει και επουλωτική δράση στα έλκη.
 • Το Σύκο βοηθά στην ομαλοποίηση των γαστρικών εκκρίσεων.
 • Επιπλέον, η σύνθεσή του συμπληρώνεται από ανόργανες ουσίες, το Υδροξείδιο του Μαγνησίου, που έχει αντιόξινο και γαστροπροστατευτικό χαρακτήρα και το Αλγινικό Νάτριο, το οποίο προστατεύει το βλεννογόνο από την παλινδρόμηση των οξέων και σχηματίζει μια παχύρευστη γέλη που δρα ως προστατευτικό φιλμ στο στομάχι.

  Συσκευασία: 150 ML
 • Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σιροπιού για την καούρα, τις όξινες αναγωγές & τη δυσπεψία
  Charak Ojus 100tabs (8901082001201)
  Το Charak Ojus είναι ο φυσικός τρόπος για αποτελεσματική ανακούφιση από τη δυσπεψία και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (σπαστική κολίτιδα).
  Συμπλήρωμα διατροφής το οποίο στηρίζεται στη παραδοσιακή φυτοθεραπεία της Αγιουρβέδα, για την αποτελεσματική ανακούφιση από τη δυσπεψία και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ).


  Δράσεις:
 • Ελέγχει την υπερέκκριση υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι, ενώ παράλληλα ουδετεροποιεί το όξινο pH αυτού.
 • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της δυσπεψίας, από καούρες και μετεωρισμό.
 • Απαλλάσσει από τον πόνο που προκαλεί η οξύτητα του γαστρικού υγρού.
 • Διορθώνει τα συμπτώματα διάρροιας ή δυσκοιλιότητας που σχετίζονται με τους ερεθισμούς του εντέρου.
 • Σταθεροποιεί τη φυσική τροφοδοσία σε πεπτικά ένζυμα.

  Παρενέργειες / αλληλεπιδράσεις:
 • Δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα.
 • Δεν περιέχει νάτριο.
 • Μπορεί να λαμβάνεται άφοβα σε περιπτώσεις που ακολουθείται άναλος ή πτωχή σε νάτριο δίαιτα.
 • Ασφαλές σε παρατεταμένη χρήση.
 • Δεν προκαλέι εθισμό.

  Κατάλληλο για:
 • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (σπαστική κολίτιδα).
 • Δυσπεψία.
 • Μετεωρισμός.
 • Τυμπανισμός.
 • Καούρα.

  Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες
 • O φυσικός τρόπος για αποτελεσματική ανακούφιση από τη δυσπεψία & το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου!
  AM Health Smile OregaForce 30caps (5200119880318)
  Το Smile OregaForce είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με έλαιο ρίγανης.
  Η ρίγανη χρησιμοποιείται για την θεραπεία ενοχλήσεων του γαστρεντερικού συστήματος (στομάχι, έντερο, συκώτι, χολή), όπως επίσης σε αναπνευστικά προβλήματα.
  Ιδιαίτερα υποβοηθητική είναι στην καταπολέμηση ερεθισμών στην στοματική κοιλότητα και στον φάρυγγα, καθώς έχει αντισηπτικές ιδιότητες.
  Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις γρίπης, κρυολογήματος, κατά των ρευματικών πόνων των μυών και των αρθρώσεων.


  Τι μπορεί να κάνει για την υγεία σας:
  Μάθετε παρακάτω τι είναι ήδη γνωστό σε ειδικούς κύκλους αλλά όχι ακόμη στο ευρύ κοινό.
  Η ρίγανη είναι ένα αρχαίο φαρμακευτικό φυτό το οποίο χρησιμοποιείται και στην μαγειρική.
  Εδώ και χρόνια έχει αναγνωριστεί ως "λειτουργικό τρόφιμο" για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την πρόληψη σε πολλές ασθένειες.
  Ο Διοσκουρίδης τη συνιστούσε σε εκείνους που είχαν χάσει την όρεξη τους.
  Οι αρχαίοι Έλληνες έπιναν αφέψημα της ρίγανης για να γιατρέψουν τους σπασμούς της κοιλιάς αλλά και κατά των δηλητηριάσεων αλλά και σε περιπτώσεις διάρροιας.
  Επίσης, χρησιμοποιήθηκε ριγανόλαδο για τον πονόδοντο.

  Η ρίγανη επίσης είναι άφθονη πηγή για πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Κ, βιταμίνη C, βιταμίνη Α, μαγγάνιο, σίδηρο, ασβέστιο, καροτένια, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και κρυπτοξανθίνη.
  Περιέχει ουρσολικό οξύ (διατηρεί υγιή την μυϊκή μάζα και αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους), καφεϊκό οξύ (πολυφαινόλη που αναστέλλει αποτελεσματικά την ανάπτυξη των όγκων, το συναντάμε και στην πρόπολη) και ροσμαρινικό οξύ (αντιοξειδωτικό με αντιβακτηριακή και αντιοξειδωτική δράση).

  Στο ριγανέλαιο περιλαμβάνονται επίσης δυο ιδιαίτερα ισχυρές ουσίες η καρβακρόλη και η θυμόλη, οι οποίες έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες.
  Η καθημερινή χρήση έχει αποτελέσματα στην προστασία από ιούς, μύκητες, βακτήρια, φλεγμονές και λοιμώξεις.


  Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι η ρίγανη περιέχει αρκετά μεγάλες ποσότητες σιδήρου και βιταμίνης C.
  Μάλιστα, είναι από τα βότανα που περιέχουν την μεγαλύτερη ποσότητα σε βιταμίνη C!
  Έτσι, η ρίγανη χρησιμοποιείται για την θεραπεία ενοχλήσεων του γαστρεντερικού συστήματος (στομάχι, έντερο, συκώτι, χολή), όπως επίσης σε αναπνευστικά προβλήματα.
  Ιδιαίτερα υποβοηθητική είναι στην καταπολέμηση ερεθισμών στην στοματική κοιλότητα και στον φάρυγγα, καθώς έχει αντισηπτικές ιδιότητες.
  Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις γρίπης, κρυολογήματος, αμηνόρροιας (ως εμμηναγωγό), κατά των ρευματικών πόνων των μυών και των αρθρώσεων, κατά του πονοκεφάλου και της ευκοιλιότητας.
  H ποιότητα της Ελληνικής ρίγανης (origanum vulgare heracleuticum) θεωρείται η καλύτερη παγκοσμίως έχοντας ιδανικές αναλογίες: Υψηλό ποσοστό καρβακρόλης και χαμηλό ποσοστό θυμόλης.

  Το συμπλήρωμα διατροφής Smile OregaForce, περιέχει ριγανέλαιο από αυθεντική Ελληνική ρίγανη (origanum vulgare heracleuticum) με υψηλό ποσοστό καρβακρόλης (88%) και χαμηλό ποσοστό θυμόλης.

  Περιεκτικότητες (ανά κάψουλα):
 • Ριγανέλαιο: 125mg.
 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: 375mg.

 • 100% φυσικό προϊόν.
 • Σε μαλακές κάψουλες.
 • Χρήση: 1 κάψουλα ημερησίως με το φαγητό.
 • Προσοχή: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εαν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

  Συσκευασία: 30 Μαλακές Κάψουλες
 • Συμπλήρωμα διατροφής με έλαιο ρίγανης για την θεραπεία ενοχλήσεων του γαστρεντερικού συστήματος ή αναπνευστικών προβλημάτων
  Lamberts Probioguard 60caps (5055148441503)
  Σκεύασμα με φιλικά στελέχη βακτηριδίων Probioguard της Lamberts, για την διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας και της υγείας του οργανισμού, το οποίο περιέχει 4 προσεκτικά επιλεγμένα στελέχη φιλικών βακτηριδίων, το Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε κλινικές μελέτες.

  Το Probioguard περιέχει 4 προσεκτικά επιλεγμένα στελέχη φιλικών βακτηριδίων, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε κλινικές μελέτες:
 • Lactobacillus acidophilus.
 • Bifidobacterium.
 • Streptococcus thermophilus.
 • Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus.
  Αυτά τα είδη βακτηρίων έχουν επιλεχθεί ειδικά για χρήση από άτομα που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, καθώς οι εκάστοτε τοπικές διατροφικές συνήθειες μπορεί να προκαλέσουν ανισσοροπία στην εντερική χλωρίδα και γαστρεντερικές διαταραχές, λόγω διαταραχών στην διαδικασία της πέψης.

 • Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30'.
 • Αλλεργίες: Καμία.
 • Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως, προτιμότερα στο ψυγείο, μακριά από παιδιά.
 • Συνιστώμενη δοσολογία: 2 κάψουλες ημερησίως, μία το πρωί και μία το απόγευμα (με ένα ποτήρι γάλα, νερό ή με το γεύμα).
  Να μην λαμβάνεται με ζεστά ροφήματα διότι η ζέστη συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων.
  Να λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά την λήψη, οποιασδήποτε αντιβίωσης.

 • Το προϊόν φυλάσσεται στο ψυγείο για να διασφαλιστεί η μέγιστη δραστικότητα.
 • Το ειδικό δοχείο περιέχει επίσης ένα ενσωματωμένο ξηραντικό, καθώς η βιωσιμότητα των προβιοτικών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υγρασία της ατμόσφαιρας που περιβάλλει τις κάψουλες.

  Είναι κατάλληλο για:
 • Άτομα που θέλουν να ταξιδέψουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους.
 • Άτομα που βρίσκονται υπό αγωγή με αντιβίωση.
 • Άτομα που πάσχουν από συνεχείς γαστρεντερικές διαταραχές ή παρουσιάζουν αίσθημα φουσκώματος.
 • Ανθρώπους όλων των ηλικιών.

  Συσκευασία: 60 Κάψουλες
 • Συμπληρώμα διατροφής με 4 επιλεγμένα στελέχη φιλικών βακτηριδίων, ιδανικό για τη ρύθμιση γαστρεντερικών διαταραχών
  Εμφάνιση      1 - 20 από 94
  Back to top