Λιπομετρητές

Ταξινόμηση:  
Πλήρως εργονομικές & καινοτόμες βελόνες για στυλό ινσουλίνης, που προσφέρουν απόλυτη ελευθερία από τον φόβο των ενέσεων
PiC Solution Insupen 32G (4mm) 100τμχ (5206694200466)
Οι βελόνες για στυλό ινσουλίνης της Insupen είναι πλήρως εργονομικές και καινοτόμες και προσφέρουν απόλυτη ελευθερία από τον φόβο των ενέσεων.
Με διάμετρο μόλις 0,20mm(όσο 2 ανθρώπινες τρίχες) και μήκος 4mm επιτρέπει μια αποτελεσματική και λιγότερο επώδυνη χορήγηση της ινσουλίνης.


Οι βελόνες Insupen για πένα είναι εξοπλισμένες με βελόνες PiC, οι οποίες είναι αποτέλεσμα έρευνας, τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού της PiC.

Οι μικρές διαστάσεις, η νέα γεωμετρία Extr3me της αιχμής της βελόνας και η τεχνολογία λεπτού τοιχώματος υψηλής ροής καθιστούν τη βελόνα Insupen ιδανική επιλογή για την καθημερινή χορήγηση της ινσουλίνης.

Οι βελόνες Insupen:
 • Χάρη στη μειωμένη εξωτερική διάμετρο, τα λεπτότερα τοιχώματα και την επεξεργασία τους με λιπαντικό, παρέχουν λιγότερο επώδυνες ενέσεις.
 • Συνιστούν μια πλήρη γκάμα όσον αφορά στη διάμετρο και στο μήκος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε τεχνική χορήγησης ινσουλίνης.
 • Είναι αποστειρωμένες, εφόσον το ατομικό σφράγισμα της βελόνας είναι άθικτο.
 • Συμμορφώνονται με το πρότυπο EN ISO 11608-2:2012.
 • Είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας της PiC για υποδόρια χορήγηση.
 • Παρέχει στα άτομα με διαβήτη μια απλή λύση που διευκολύνει τη θεραπεία, μειώνοντας τις επιπτώσεις της στην καθημερινή ζωή.
 • Διατίθενται σε 5 μήκη (4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 12mm) και 4 διαμέτρους (29G, 30G, 31G, 32G και 33G).

  Η ελευθερία να επιλέξετε τη σωστή βελόνα για εσάς!

  Η πλήρης γκάμα βελονών πένας διατίθεται σε διάφορα μήκη (4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 12mm) και μεγέθη (29G, 30G, 31G, 32G και 33G), που σας παρέχουν την ελευθερία να επιλέξετε την ιδανική βελόνα για την ινσουλινοθεραπεία σας, ανάλογα με τις συμβουλές του ιατρού σας και τις συνήθειές σας ως προς τη χορήγηση.

  Χάρη στην τεχνολογία "λεπτού τοιχώματος", οι βελόνες Insupen διαθέτουν μειωμένο πάχος τοιχωμάτων, συνεπώς μεγαλύτερο εσωτερικό αυλό, που διευκολύνει τη χορήγηση.
  Η γκάμα βελονών πένας φέρει χρωματική κωδικοποίηση, που επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη και στους επαγγελματίες υγείας να αναγνωρίζουν το μέγεθος της βελόνας γρήγορα και εύκολα.
  Η χρωματική κωδικοποίηση εφαρμόζεται τόσο στο προϊόν (βελόνες και χαρτί) όσο και στη συσκευασία.
  (Ανατρέξτε στο κουτί βελονών πένας για να δείτε τις συμβατές πένες χορήγησης ινσουλίνης).

  Συσκευασία: 100 Τεμάχια
 • Πλήρως εργονομικές & καινοτόμες βελόνες για στυλό ινσουλίνης, που προσφέρουν απόλυτη ελευθερία από τον φόβο των ενέσεων
  Εμφάνιση      1 - 1 από 1
  • 1
  Back to top