Γενικές πληροφορίες

Το φυσικό μας κατάστημα ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1999, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση στους κατοίκους της Τούμπας.
Για να μπορούμε να εξυπηρετούμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας με όλους εσάς στην Τούμπα αλλά και στις κοντυνές περιοχές, το 2019 ιδρύθηκε το toumpapharmacy.gr, η ηλεκτρονική παρουσία του φαρμακείου.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω του οποίου προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από το χώρο του σύγχρονου φαρμακείου και στις καλύτερες τιμές.
Επιδιώκοντας εξ αρχής την διαρκή εξέλιξη στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και με γνώμονα πάντοτε την ικανοποίηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, χάρη στον προσωπικό μας ζήλο και την ανταπόκριση των πελατών μας, δημιουργήσαμε το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο.
Στόχος μας είναι η εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων που ζητάτε, η εύκολη παραγγελία αλλά και η όσο το δυνατόν πιο σύντομη εκτέλεση της παραγγελίας σας, είτε στο κατάστημά μας, είτε στον χώρο σας.
Πλέον, οι πελάτες μας εύκολα θα γνωρίζουν, αλλά και θα αποκτούν, τα προϊόντα υγείας, που πωλούνται μέσα από την ιστοσελίδα μας www.toumpapharmacy.gr, σύμφωνα με την τρέχουσα Ελληνική νομοθεσία.
Πρόκειται για παραφαρμακευτικά είδη, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά τρόφιμα, καλλυντικά, βρεφικά και άλλα είδη, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας, ικανοποιώντας διαφορετικές, κάθε φορά ανάγκες.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε μεγάλο εύρος τιμών και σε άριστη ποιότητα, την οποία εγγυάται η επιχείρησή μας.

Με συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων, με ποικιλία προϊόντων για άντρες, γυναίκες και παιδιά, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, επιδεσμικά, ορθοπεδικά, ιατρικές συσκευές, αναλώσιμα, είδη στοματικής και προσωπικής υγιεινής, προϊόντα για βρέφη, όπως επίσης και για κατοικίδια.
Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Τούμπα, όπως επίσης και στις γύρω περιοχές άμεσα, επαγγελματικά, με εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Είναι απλώς η αρχή μιάς μεγάλης προσπάθειας με στόχο να μπορέσουμε μελλοντικά να εξυπηρετούμε ακόμη μεγαλύτερο εύρος περιοχών και μακρυπρόθεσμα, να είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να εξυπηρετούμε κοινό της πόλης της Θεσσαλονίκης που δεν βρίσκονται κοντά στην Τούμπα.
Με την επιστημονική μας κατάρτιση αλλά και τη πολύχρονη εμπειρία μας, στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας.
Ελπίζουμε με την διαδικτυακή παρουσία του φαρμακείου μας, να βρείτε αυτό που ψάχνετε και προσβλέπουμε στη διαρκή ανανέωση της ιστοσελίδας με νέο περιεχόμενο, προϊόντα και βοηθητικά άρθρα.

Σημειώσεις:
 • Δεν χρειάζεται απαραίτητα να δείτε κάποιο προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα toumpapharmacy.gr για να το παραγγείλετε.
 • Mπορείτε μέσω τηλεφώνου ή ακόμα και mail να ρωτήσετε ή να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν κατόπιν συνεννοησης.
 • Οι τιμές του φαρμακείου είναι οι ίδιες με αυτές του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

  Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας.

  Φαρμακείο Νικόλαος Τζανής & ΣΙΑ Ο.Ε.
  Ανατολικής Θράκης 48 (γωνία Νεαπόλεως)
  Κάτω Τούμπα
  Θεσσαλονίκη
  Τ.Κ. 54453
  ΑΦΜ: 998032960
  Τηλέφωνο επικοινωνίας φαρμακοπωλείου: 2310-913030 (2 γραμμές) :Kαθημερινά απο 8:00 έως 21:00, Σαββάτο 8:00 έως 20:00 εξαιρουμἐνων Κυριακών και αργιών
  Τηλέφωνα επικοινωνίας παραγγελιών: 2311-243544 και 2311-243545 :Kαθημερινά απο 9:00 έως 17:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και αργιών


  ΠΡΟΣΟΧΗ!
  Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.
Συνέχεια
Back to top