Αγορές Προϊόντων

Το toumpapharmacy.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Τούμπα όπως επίσης και στις γύρω περιοχές άμεσα, επαγγελματικά, με εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστεί.1η επιλογή: Παραγγελία και διανομή (πληρωμή μέσω αντικαταβολής ή πιστωτικής κάρτας / POS)


Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε:
 • Το κόστος αντικαταβολής για κοντυνές περιοχές συνήθως είναι μηδενικό.
 • Το μεγαλύτερο ποσοστό προϊόντων δεν απαιτεί επιπλέον έξοδα αποστολής, εξαρτάται μόνο απο την ελάχιστη χρέωση που ισχύει.
 • Ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, οι παραγγελίες παραδίδονται το συντομότερο δυνατόν, συνήθως σε διάστημα μίας εως τριών ημερών.

  2η επιλογή: Παραλαβή απο το κατάστημα (πληρωμή με μετρητά ή πιστωτική κάρτα, ποσοστό έκπτωσης)


  Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί κάποια παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (αργίες, απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες ή οτιδήποτε άλλο) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 • Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.
 • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

  Σε περίπτωση χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας:
  Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Eurobank EFG ή Τράπεζα Πειραιώς κατ'επιλογήν σας, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
  Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει.
  Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.
  Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας ProxyPay3 της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς.
  Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της τράπεζας.
  Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα στην VISA, Electron VISA και MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.
  Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.
  Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Συνέχεια
Back to top